Robin Tabeling: 'Terug van weggeweest'

Robin Tabeling: 'Terug van weggeweest'

Even weer een berichtje op mijn site. Na Japan is het rustig geweest en heb ik ook rustig aan gedaan.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De eerste week bestond vooral uit naar school gaan en in bed liggen stinken. Een weekje even helemaal bijkomen en opladen. En zo stond ik dus afgelopen maandagochtend weer vol enthousiasme in het krachthonk. Diezelfde middag op de baan kwam ik erachter dat ik iets te enthousiast was geweest aangezien de spierpijn al zijn neus om de hoek stak. De eerste training was weer even wennen, maar ging niet slecht. Een select groepje en dus veel aandacht. Geslaagd begin van de week en ik ben positief. Een opstart weekje om daarna vanaf aankomende maandag te beginnen met maar één doel voor ogen: de EJK. Vanaf maandag begint een periode vol bikkelen, naar zuurstof happen en diep gaan in alle trainingen die er zijn. Niet dat we dat altijd al niet doen, maar die extra 10% kan het verschil maken. Ik zit vol motivatie en heb er zin in.

Zo kom ik de week door en komen we aan bij het weekend. Het weekend waar ik na lange tijd eindelijk weer eens competitie mag spelen. Niet de minste partij staat voor de deur: Almere (nummer 2) tegen bc Amersfoort (nummer 1). Dit belooft een leuke partij te worden. Op zaterdagavond zien wij dat Jelle en Eefje de finale halen in Noorwegen en dus zullen ontbreken bij deze wedstrijd. Gelukkig hebben we nog 3 heren en invallers genoeg bij de dames. Zo stonden we dus met een goed team in de line up. Almere was op volle oorlogssterkte en had ook de Engelse troeven Walker en Mills erbij gehaald, om maar niet te vergeten Dave Khodabux himself terug te laten vliegen uit Noorwegen voor deze belangrijke pot.

Lees de rest van het verhaal op de website van Robin Tabeling.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!