SportSport

Robin Tabeling: 'Terug van weggeweest'

Robin Tabeling: 'Terug van weggeweest'

Even weer een berichtje op mijn site. Na Japan is het rustig geweest en heb ik ook rustig aan gedaan.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De eerste week bestond vooral uit naar school gaan en in bed liggen stinken. Een weekje even helemaal bijkomen en opladen. En zo stond ik dus afgelopen maandagochtend weer vol enthousiasme in het krachthonk. Diezelfde middag op de baan kwam ik erachter dat ik iets te enthousiast was geweest aangezien de spierpijn al zijn neus om de hoek stak. De eerste training was weer even wennen, maar ging niet slecht. Een select groepje en dus veel aandacht. Geslaagd begin van de week en ik ben positief. Een opstart weekje om daarna vanaf aankomende maandag te beginnen met maar één doel voor ogen: de EJK. Vanaf maandag begint een periode vol bikkelen, naar zuurstof happen en diep gaan in alle trainingen die er zijn. Niet dat we dat altijd al niet doen, maar die extra 10% kan het verschil maken. Ik zit vol motivatie en heb er zin in.

Zo kom ik de week door en komen we aan bij het weekend. Het weekend waar ik na lange tijd eindelijk weer eens competitie mag spelen. Niet de minste partij staat voor de deur: Almere (nummer 2) tegen bc Amersfoort (nummer 1). Dit belooft een leuke partij te worden. Op zaterdagavond zien wij dat Jelle en Eefje de finale halen in Noorwegen en dus zullen ontbreken bij deze wedstrijd. Gelukkig hebben we nog 3 heren en invallers genoeg bij de dames. Zo stonden we dus met een goed team in de line up. Almere was op volle oorlogssterkte en had ook de Engelse troeven Walker en Mills erbij gehaald, om maar niet te vergeten Dave Khodabux himself terug te laten vliegen uit Noorwegen voor deze belangrijke pot.

Lees de rest van het verhaal op de website van Robin Tabeling.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!