Vereniging gezocht voor finale play-offs Carlton Eredivisie vanaf 2014

Vereniging gezocht voor finale play-offs Carlton Eredivisie vanaf 2014

Op zaterdag 23 februari 2013 vindt voor het derde jaar op rij de finale play-offs van de Carlton Eredivisie plaats in Barendrecht in samenwerking met TFS Barendrecht.

Ken je BC Westerbork al?

Vanaf 2014 worden ook andere verenigingen in de gelegenheid gesteld om de finale play-offs van de Carlton Eredivisie te organiseren.

De finale Play Off van de Carlton Eredivisie betreft een wedstrijd tussen de winnaars van de halve finale play-offs, die gespeeld worden door de nummers 1 tot en met 4 van de reguliere Carlton Eredivisie. De finale play-offs wedstrijd bestaat uit maximaal acht partijen. Het team dat als eerste vijf partijen heeft gewonnen is landskampioen. Bij een gelijke stand na acht partijen zal een zogenaamde Golden Game bepalen wie landskampioen wordt. De apotheose van het Carlton Eredivisie seizoen 2013/2014 vindt plaats op zaterdag 22 februari 2014.

De intentie is om voor een periode van drie jaar de organisatie van finale play-offs van de Carlton Eredivisie in samenwerking te doen met dezelfde vereniging. Verenigingen kunnen zich tot en met 16 december 2012 aanmelden.

Hier vindt u de randvoorwaarden/eisen waar u als vereniging aan moet voldoen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!