Voorbeschouwing Carlton Eredivisie: Speelronde 12

Voorbeschouwing Carlton Eredivisie: Speelronde 12

In de twaalfde speelronde van de Carlton Eredivisie staan wederom een aantal mooie affiches op het programma.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Zo neemt Van Zijderveld het in Amstelveen op tegen titelverdediger VELO. In Wateringen werd het afgelopen september 5-3 voor VELO.

Amersfoort reist dit weekend af naar Hoensbroek voor de ontmoeting met de rode lantaarndrager, BC Victoria. In Amersfoort werd het 8-0 voor de trotse koploper in de Carlton Eredivisie en de ploeg is vastberaden om opnieuw dezelfde score op de borden te zetten.

Roosterse is al vier wedstrijden zonder overwinning en zal thuis tegen Duinwijck alles op alles zetten om na acht wedstrijden tegen de Haarlemmers weer eens als winnaar van de baan te stappen.

Na het dramatische dubbelweekend voor TFS Barendrecht, waarin er slechts drie punten werden gesprokkeld, zal de club uit Zuid-Holland het proberen Almere zo moeilijk mogelijk te maken. Geen gemakkelijke opgave, maar de kleine 5-3 nederlaag uit de heenwedstrijd moet de Barendrechters wat hoop geven.

DKC is naast ranglijstaanvoerder Amersfoort momenteel de te kloppen ploeg. De Hagenaars wonnen hun laatste zes wedstrijden en zijn inmiddels opgerukt naar de derde plek in de Carlton Eredivisie.

Klik hier voor de tussenstand in de Carlton Eredivisie.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Het doek lijkt definitief gevallen voor de spinservice, die de badmintonwereld recentelijk op zijn kop zette. De bijna niet te…

29 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!