SportSport

Van Zijderveld Amstelveen wint uit van Slotermeer

Van Zijderveld Amstelveen wint uit van Slotermeer

Van Zijderveld Amstelveen heeft afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Slotermeer gewonnen.

Ken je BV MatchPoint al?

Net als in de eerste ontmoeting in Amstelveen werd het in Amsterdam 7-1 voor de Amstelveners. Door dit resultaat staat Van Zijderveld Amstelveen na dertien speelronden op een gedeelde vijfde plek in de Carlton badminton eredivisie.

De Amstelveense ploeg heeft de overwinning niet cadeau gekregen, getuige het feit dat vijf van de acht partijen pas na drie games waren beslist. Door Van Zijderveld Amstelveen werden drie partijen (het mannendubbelspel, het eerste vrouwenenkelspel en de tweede mannensingle) in twee games gewonnen. Daarbij scoorde Justin Teeuwen de minste tegenpunten. De vijf overige partijen werden na drie games beslist. Daarbij waren de Amstelveners degenen die viermaal aan het langste eind trokken. Opvallend was dat nu ook het vrouwen dubbel door de Amstelveners werd gewonnen. De winst van het laatste gemengddubbelspel ging als “eer” naar Slotermeer.

Ondanks de vijf drie-gamers, allen zéér spannende partijen, werd deze uitwedstrijd door de spelers van Van Zijderveld Amstelveen met een mooie overwinning afgesloten.

Komende zaterdag komt BC Amersfoort op bezoek bij Van Zijderveld Amstelveen. Het duel met de koploper begint in De Meerkamp om 18.00 uur.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!