clubzoeker

Amersfoort naar Europacup in Frankrijk

Amersfoort naar Europacup in Frankrijk

De week van 27 mei tot 1 juni is de Franse plaats Beauvais gastheer van de Europa Cup 2013.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Amersfoort, de huidige landskampioen, zal deelnemen aan dit evenement.

Het team van Amersfoort bestaat uit de vrouwen Gayle Mahulette, Kirsten van der Valk, Eefje Muskens en Maartje Verheul. De mannen zijn Jelle Maas, Robin Tabeling, Vincent de Vries en Nick Fransman. De begeleiding is in handen van trainer/coach Fred van Wankum en manager Wim Top.

De wedstrijden voor het Amersfoortse team starten dinsdag de 28e mei om 13:00 uur met een wedstrijd tegen het Hongaarse team Multi Alarm. Deze Hongaren hebben een zeer sterk team met de Oekraïense Maria Ulitina en de mannen Toth en Lee.

De andere tegenstanders in de poule zijn Frankrijk, Israel en Oekraïne. Een zeer sterke poule, de nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de 1/4 finale op vrijdag 31 mei.

Klik hier voor alle wedstrijden.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!