Vincent de Vries naar Carlton

Vincent de Vries naar Carlton

Dunlop Slazenger International is met haar badmintonmerk Carlton een sponsorovereenkomst aangegaan met Vincent de Vries.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De 19-jarige singlespecialist uit Arnhem won dit jaar met het door Carlton gesponsorde BC Amersfoort zowel het landskampioenschap in de Carlton eredivisie als de beker in de nationale Carlton GT Cup en is lid van de nationale selectie.

Peter Blommaert, Productmanager Indoor voor Dunlop Slazenger in de Benelux: "Carlton legt in Nederland de focus op singlespelers. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd over de samenwerking met deze jonge en veelbelovende singlespeler. Vincent heeft in het afgelopen jaar enorm veel progressie gemaakt en in de Carlton Eredivisie bewezen een echte knokker te zijn. Voor de door Carlton gesponsorde eredivisionist BC Amersfoort is Vincent inmiddels een vaste waarde. Kortom, voor Carlton, Vincent de Vries en BC Amersfoort een win-win-win situatie."

Vincent de Vries: "Ik ben blij dat ik mij na drie jaar weer een Carlton speler mag noemen. Carlton geeft mij de mogelijkheid om met het beste materiaal te kunnen spelen. De komende drie jaar zal ik dan ook hard blijven werken om samen met Carlton topprestaties neer te zetten."

De Vries zal met ingang van heden met Carlton badmintonrackets spelen. In de eredivisiewedstrijden en individuele toernooien zal De Vries gekleed worden in Carlton wedstrijdkleding. De sponsorovereenkomst is aangegaan voor een periode van drie jaar.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!