Vincent de Vries naar Carlton

Vincent de Vries naar Carlton

Dunlop Slazenger International is met haar badmintonmerk Carlton een sponsorovereenkomst aangegaan met Vincent de Vries.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De 19-jarige singlespecialist uit Arnhem won dit jaar met het door Carlton gesponsorde BC Amersfoort zowel het landskampioenschap in de Carlton eredivisie als de beker in de nationale Carlton GT Cup en is lid van de nationale selectie.

Peter Blommaert, Productmanager Indoor voor Dunlop Slazenger in de Benelux: "Carlton legt in Nederland de focus op singlespelers. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd over de samenwerking met deze jonge en veelbelovende singlespeler. Vincent heeft in het afgelopen jaar enorm veel progressie gemaakt en in de Carlton Eredivisie bewezen een echte knokker te zijn. Voor de door Carlton gesponsorde eredivisionist BC Amersfoort is Vincent inmiddels een vaste waarde. Kortom, voor Carlton, Vincent de Vries en BC Amersfoort een win-win-win situatie."

Vincent de Vries: "Ik ben blij dat ik mij na drie jaar weer een Carlton speler mag noemen. Carlton geeft mij de mogelijkheid om met het beste materiaal te kunnen spelen. De komende drie jaar zal ik dan ook hard blijven werken om samen met Carlton topprestaties neer te zetten."

De Vries zal met ingang van heden met Carlton badmintonrackets spelen. In de eredivisiewedstrijden en individuele toernooien zal De Vries gekleed worden in Carlton wedstrijdkleding. De sponsorovereenkomst is aangegaan voor een periode van drie jaar.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!