Aanvraag Sportimpuls: begin op tijd!

Aanvraag Sportimpuls: begin op tijd!

De Sportimpuls is een landelijke subsidieregeling die lokale sport- en beweegaanbieders, zoals de badmintonvereniging, financieel ondersteunt bij de opzet van activiteiten om meer mensen te laten sporten en bewegen.

Ken je BC Shuttlek al?

Deze financiële steun kan variëren van €10.000 tot €150.000. De activiteit(en) moet nieuw zijn voor de buurt, doelgroep of niet eerder door de vereniging georganiseerd en moet gericht zijn op mensen in uw buurt die niet of nauwelijks sporten en bewegen.

De wensen en behoeften van de buurtbewoners die niet bewegen (inactieven) zijn essentieel en moeten de basis vormen van uw keuze voor nieuw aanbod. Dit vraagt enig onderzoek, bijvoorbeeld door navraag te doen bij uw gemeente naar de gegevens over sportparticipatie en gezondheid in uw wijk.

Daarnaast is het van belang dat u dit project opzet in samenwerking met andere partijen zoals andere sport- en beweegaanbieders, de gemeente, onderwijs-, welzijns-, zorginstellingen, GGD en/of het bedrijfsleven.

Het bedenken, opzetten, zoeken van partners en uitschrijven van uw idee voor de aanvraag kost uiteraard tijd en u moet daarom op tijd beginnen met de voorbereidingen. De aanvraag van de derde ronde van Sportimpuls is mogelijk vanaf december 2013 tot medio maart 2014. In totaal wordt er in deze subsidieronde 11 miljoen euro verdeeld.

Heeft u interesse in een Sportimpulsaanvraag of vragen over het voorbereiden of doen van een aanvraag? Dan kunt u contact opnemen met Daphne Oldenhof via doldenhof@badminton.nl of 030-6084166.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

De Nederlandse badmintonners zijn helaas uitgeschakeld op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa. In de laatste…

18 februari 2021

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

De Nederlandse badmintonploeg heeft de tweede wedstrijd op het EK gemengde landenteams in Finland gewonnen. In Vantaa was Oranje…

17 februari 2021

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

De Nederlandse badmintonploeg heeft de openingswedstrijd op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa nipt verloren.…

16 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!