clubzoeker

Aanvraag Sportimpuls: begin op tijd!

Aanvraag Sportimpuls: begin op tijd!

De Sportimpuls is een landelijke subsidieregeling die lokale sport- en beweegaanbieders, zoals de badmintonvereniging, financieel ondersteunt bij de opzet van activiteiten om meer mensen te laten sporten en bewegen.

Maak kennis met Gino Monopoli!

Deze financiële steun kan variëren van €10.000 tot €150.000. De activiteit(en) moet nieuw zijn voor de buurt, doelgroep of niet eerder door de vereniging georganiseerd en moet gericht zijn op mensen in uw buurt die niet of nauwelijks sporten en bewegen.

De wensen en behoeften van de buurtbewoners die niet bewegen (inactieven) zijn essentieel en moeten de basis vormen van uw keuze voor nieuw aanbod. Dit vraagt enig onderzoek, bijvoorbeeld door navraag te doen bij uw gemeente naar de gegevens over sportparticipatie en gezondheid in uw wijk.

Daarnaast is het van belang dat u dit project opzet in samenwerking met andere partijen zoals andere sport- en beweegaanbieders, de gemeente, onderwijs-, welzijns-, zorginstellingen, GGD en/of het bedrijfsleven.

Het bedenken, opzetten, zoeken van partners en uitschrijven van uw idee voor de aanvraag kost uiteraard tijd en u moet daarom op tijd beginnen met de voorbereidingen. De aanvraag van de derde ronde van Sportimpuls is mogelijk vanaf december 2013 tot medio maart 2014. In totaal wordt er in deze subsidieronde 11 miljoen euro verdeeld.

Heeft u interesse in een Sportimpulsaanvraag of vragen over het voorbereiden of doen van een aanvraag? Dan kunt u contact opnemen met Daphne Oldenhof via doldenhof@badminton.nl of 030-6084166.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!