SportSport

VELO speelt gelijk tegen Almere

VELO speelt gelijk tegen Almere

In een goed gevulde VELO-hal in Wateringen heeft VELO zaterdag een 4-4 gelijkspel gespeeld tegen Almere. Dit betekende alweer de ongeslagen wedstrijd op rij voor de club uit Wateringen. Met dit gelijkspel staat VELO op een gedeelde 2de plek in de Carlton Eredivisie.

Ken je BC Oosterhout al?

De wedstrijd tegen Almere kende een spannend verloop. Het herendubbel werd in een spannende partij gewonnen door Russell Muns en Jim Middelburg van VELO. In twee sets waren zij de betere partij. Rikkert Suijkerland kon helaas niet zijn vertrouwde spel laten zien in zijn singel tegen Stephan Brandenhorst.

Dicky Palyama won overtuigend van Saber Afif. Ook Wendy Slaats speelde een goede singel. Maar verloor nipt van Georgy van Soerland. De damesdubbel werd helaas verloren door Wendy en Myke Halkema.

Met de 3-3 tussenstand werd gestart aan de gemengd dubbels. Myke Halkema en Jim Middelburg wonnen in een spannende 3 setter van Dave Khodabux en Cheryl Seinen waardoor dit een 4-3 voorsprong betekende voor VELO. Lisa Malaihollo en Russell Muns verloren nipt hun gemengd dubbel waardoor de eindstand 4-4 werd.

Al met al een, na de overwinningen op Van Zijderveld, Slotermeer, DKC en TFS Barendrecht weer een goed resultaat voor VELO. Dankzij deze dit gelijkspel staat VELO op de gedeelde 2de plaats en hebben ze goed zicht op een plek in de halve finales.

Volgende week neemt het team van Ciraar Slaats op tegen Roosterse. In het zuiden van het land zal het team proberen deze lijn voort te zetten.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

De Nederlandse badmintonners zijn helaas uitgeschakeld op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa. In de laatste…

18 februari 2021

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

De Nederlandse badmintonploeg heeft de tweede wedstrijd op het EK gemengde landenteams in Finland gewonnen. In Vantaa was Oranje…

17 februari 2021

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

De Nederlandse badmintonploeg heeft de openingswedstrijd op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa nipt verloren.…

16 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!