clubzoeker

VELO speelt gelijk tegen Almere

VELO speelt gelijk tegen Almere

In een goed gevulde VELO-hal in Wateringen heeft VELO zaterdag een 4-4 gelijkspel gespeeld tegen Almere. Dit betekende alweer de ongeslagen wedstrijd op rij voor de club uit Wateringen. Met dit gelijkspel staat VELO op een gedeelde 2de plek in de Carlton Eredivisie.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De wedstrijd tegen Almere kende een spannend verloop. Het herendubbel werd in een spannende partij gewonnen door Russell Muns en Jim Middelburg van VELO. In twee sets waren zij de betere partij. Rikkert Suijkerland kon helaas niet zijn vertrouwde spel laten zien in zijn singel tegen Stephan Brandenhorst.

Dicky Palyama won overtuigend van Saber Afif. Ook Wendy Slaats speelde een goede singel. Maar verloor nipt van Georgy van Soerland. De damesdubbel werd helaas verloren door Wendy en Myke Halkema.

Met de 3-3 tussenstand werd gestart aan de gemengd dubbels. Myke Halkema en Jim Middelburg wonnen in een spannende 3 setter van Dave Khodabux en Cheryl Seinen waardoor dit een 4-3 voorsprong betekende voor VELO. Lisa Malaihollo en Russell Muns verloren nipt hun gemengd dubbel waardoor de eindstand 4-4 werd.

Al met al een, na de overwinningen op Van Zijderveld, Slotermeer, DKC en TFS Barendrecht weer een goed resultaat voor VELO. Dankzij deze dit gelijkspel staat VELO op de gedeelde 2de plaats en hebben ze goed zicht op een plek in de halve finales.

Volgende week neemt het team van Ciraar Slaats op tegen Roosterse. In het zuiden van het land zal het team proberen deze lijn voort te zetten.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!