SportSport

Roosterse mazzelt met drie punten

Roosterse mazzelt met drie punten

Dat zijn drie Limburgse titels van verleden week niet geheel op toeval berusten, toonde Gelderlander, in Roosterse dienst, Frank Vermeesch in het duel van Roosterse bij nummer vier van de eredivisie DKC in Den Haag.

Maak kennis met Nagasharan Podala Vengatesh!

Tegen favoriet voor de zege getipte Thomas Wijers knokte Vermeesch zich in de eerste game naar winst van 24-22 waarna hij het karwei vakkundig afmaakte met 21-14.

Voordien had kopman Marijn Put de handdoek al geworpen in zijn enkelspel. Na fraaie winst in zijn eerste game en verlies in de tweede, verstapte Put zich in de derde game. Na behandeling probeerde hij het nog wel maar stapte toch uit, wellicht omdat hij volgende week in de derby bij Victoria zker van de partij wil zijn.

Wendy Hoeve speelde ook een fraaie match tegen Ginny Severien. Na winst in de eerste game van 24-22 ging de tweede verloren met 21-19. Dat kostte Hoeve de kop met 21-14 in de derde game. Nigeriaanse Grace Gabriël van Roosterse continueerde haar ongeslagen status dit seizoen door Eefje Besselink na een stroeve verloren start haar wil op te leggen met winst van 21-17 en 21-13. Daar was Roosterse al happy mee maar het kwam nog anders.

Wendy Hoeve en Frank Vermeesch leken op een kansloze nederlaag af te stevenen in hun mixed tegen Daisy Bommeleyn en Dennis van Daalen de Jel toen Bommeleyn plots weer de partij staakte omdat haar knie, die al vaker voor problemen zorgde, weer haperde en dus ging de winst naar Roosterse.

Victoria Hoensbroek verloor in eigen hal kansloos met 7-1 van koploper Almere.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!