Roosterse mazzelt met drie punten

Roosterse mazzelt met drie punten

Dat zijn drie Limburgse titels van verleden week niet geheel op toeval berusten, toonde Gelderlander, in Roosterse dienst, Frank Vermeesch in het duel van Roosterse bij nummer vier van de eredivisie DKC in Den Haag.

Ken je BV Gouweslag al?

Tegen favoriet voor de zege getipte Thomas Wijers knokte Vermeesch zich in de eerste game naar winst van 24-22 waarna hij het karwei vakkundig afmaakte met 21-14.

Voordien had kopman Marijn Put de handdoek al geworpen in zijn enkelspel. Na fraaie winst in zijn eerste game en verlies in de tweede, verstapte Put zich in de derde game. Na behandeling probeerde hij het nog wel maar stapte toch uit, wellicht omdat hij volgende week in de derby bij Victoria zker van de partij wil zijn.

Wendy Hoeve speelde ook een fraaie match tegen Ginny Severien. Na winst in de eerste game van 24-22 ging de tweede verloren met 21-19. Dat kostte Hoeve de kop met 21-14 in de derde game. Nigeriaanse Grace Gabriël van Roosterse continueerde haar ongeslagen status dit seizoen door Eefje Besselink na een stroeve verloren start haar wil op te leggen met winst van 21-17 en 21-13. Daar was Roosterse al happy mee maar het kwam nog anders.

Wendy Hoeve en Frank Vermeesch leken op een kansloze nederlaag af te stevenen in hun mixed tegen Daisy Bommeleyn en Dennis van Daalen de Jel toen Bommeleyn plots weer de partij staakte omdat haar knie, die al vaker voor problemen zorgde, weer haperde en dus ging de winst naar Roosterse.

Victoria Hoensbroek verloor in eigen hal kansloos met 7-1 van koploper Almere.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Op de eerste dag van de Yonex Swiss Open in Basel kwamen twee Nederlandse koppels in actie in het gemengddubbel. Helaas bleek…

2 maart 2021

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Helaas kunnen we nog niet terug de zaal in, maar vanaf woensdag 3 maart is het wel toegestaan voor jongeren tot 27 jaar om in…

26 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!