SportSport

Samantha Barning: 'Nieuws over mijn blessure'

Samantha Barning: 'Nieuws over mijn blessure'

Afgelopen tijd viel er weinig nieuws te melden, ik zat in het gips en deed mijn trainingen zo goed en kwaad als ik kon. Iedere dag om mijn lichaam zo optimaal mogelijk in vorm te houden.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Na 6 weken in het gips was het afgelopen woensdag tijd om naar de specialist te gaan. Woensdag 15.30 uur stond de afspraak gepland en ik was ruim op tijd aanwezig met de zenuwen in mijn lijf. Gaat het genezingsproces wel goed en hoe ver is mijn voet daarin?

Na wat uitloop van de arts was het om 16.00 uur zo ver en ik werd naar binnen geroepen. Wat standaard vragen moest ik beantwoorden, heb je nog pijn en hoe belast je hem tot nu toe. Na die vragen positief te hebben beantwoord was het tijd om mijn gips er af te halen, voor hoelang? Dat was de grote vraag. Het gips afhalen gebeurd met een slijpertje was ikzelf niet zo een prettige ervaring vind, maar het moet er toch af. Daarna mocht ik mijn been en tenen even opfrissen om vervolgens naar de röntgenafdeling te huppelen.

Belasten was nog niet zo handig, dus op twee krukken naar de andere kant van het ziekenhuis. Na 2 minuten gewacht te hebben werd ik al naar binnen geroepen en werd er een CT scan gemaakt. Op een CT scan kun je meer van het proces zien dan op een foto. Aan mij nu de taak om zo stil mogelijk te liggen, best lastig als je enkel heel stijf is en je nog niet zoveel gevoel hebt in je spieren rondom je voet. Gelukkig kreeg ik ondersteuning bij mijn voet wat het iets makkelijker maakte. Goed dat was dan ook weer gedaan.

Lees de rest van dit artikel op de website van Samantha Barning.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!