Samantha Barning: 'Nieuws over mijn blessure'

Samantha Barning: 'Nieuws over mijn blessure'

Afgelopen tijd viel er weinig nieuws te melden, ik zat in het gips en deed mijn trainingen zo goed en kwaad als ik kon. Iedere dag om mijn lichaam zo optimaal mogelijk in vorm te houden.

Ken je Leeuwarder BC al?

Na 6 weken in het gips was het afgelopen woensdag tijd om naar de specialist te gaan. Woensdag 15.30 uur stond de afspraak gepland en ik was ruim op tijd aanwezig met de zenuwen in mijn lijf. Gaat het genezingsproces wel goed en hoe ver is mijn voet daarin?

Na wat uitloop van de arts was het om 16.00 uur zo ver en ik werd naar binnen geroepen. Wat standaard vragen moest ik beantwoorden, heb je nog pijn en hoe belast je hem tot nu toe. Na die vragen positief te hebben beantwoord was het tijd om mijn gips er af te halen, voor hoelang? Dat was de grote vraag. Het gips afhalen gebeurd met een slijpertje was ikzelf niet zo een prettige ervaring vind, maar het moet er toch af. Daarna mocht ik mijn been en tenen even opfrissen om vervolgens naar de röntgenafdeling te huppelen.

Belasten was nog niet zo handig, dus op twee krukken naar de andere kant van het ziekenhuis. Na 2 minuten gewacht te hebben werd ik al naar binnen geroepen en werd er een CT scan gemaakt. Op een CT scan kun je meer van het proces zien dan op een foto. Aan mij nu de taak om zo stil mogelijk te liggen, best lastig als je enkel heel stijf is en je nog niet zoveel gevoel hebt in je spieren rondom je voet. Gelukkig kreeg ik ondersteuning bij mijn voet wat het iets makkelijker maakte. Goed dat was dan ook weer gedaan.

Lees de rest van dit artikel op de website van Samantha Barning.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Afgelopen zaterdag 27 februari ging de Bondsvergadering akkoord met het voorstel van het bondsbestuur over het kortingsbedrag op…

5 maart 2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Aankomende maandagavond 8 maart geeft het demissionaire kabinet weer een persconferentie over de coronamaatregelen. We hopen…

5 maart 2021

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Selena Piek en Cheryl Seinen hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Yonex Swiss Open. Het Nederlandse duo (WR-26) was…

5 maart 2021

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!