Samantha Barning: 'Nieuws over mijn blessure'

Samantha Barning: 'Nieuws over mijn blessure'

Afgelopen tijd viel er weinig nieuws te melden, ik zat in het gips en deed mijn trainingen zo goed en kwaad als ik kon. Iedere dag om mijn lichaam zo optimaal mogelijk in vorm te houden.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Na 6 weken in het gips was het afgelopen woensdag tijd om naar de specialist te gaan. Woensdag 15.30 uur stond de afspraak gepland en ik was ruim op tijd aanwezig met de zenuwen in mijn lijf. Gaat het genezingsproces wel goed en hoe ver is mijn voet daarin?

Na wat uitloop van de arts was het om 16.00 uur zo ver en ik werd naar binnen geroepen. Wat standaard vragen moest ik beantwoorden, heb je nog pijn en hoe belast je hem tot nu toe. Na die vragen positief te hebben beantwoord was het tijd om mijn gips er af te halen, voor hoelang? Dat was de grote vraag. Het gips afhalen gebeurd met een slijpertje was ikzelf niet zo een prettige ervaring vind, maar het moet er toch af. Daarna mocht ik mijn been en tenen even opfrissen om vervolgens naar de röntgenafdeling te huppelen.

Belasten was nog niet zo handig, dus op twee krukken naar de andere kant van het ziekenhuis. Na 2 minuten gewacht te hebben werd ik al naar binnen geroepen en werd er een CT scan gemaakt. Op een CT scan kun je meer van het proces zien dan op een foto. Aan mij nu de taak om zo stil mogelijk te liggen, best lastig als je enkel heel stijf is en je nog niet zoveel gevoel hebt in je spieren rondom je voet. Gelukkig kreeg ik ondersteuning bij mijn voet wat het iets makkelijker maakte. Goed dat was dan ook weer gedaan.

Lees de rest van dit artikel op de website van Samantha Barning.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!