clubzoeker

VELO doet goede zaken in laatste dubbelweekend

VELO doet goede zaken in laatste dubbelweekend

Afgelopen weekend stond het laatste dubbele weekend op het programma voor het team van in de Carlton Eredivisie. Het team van coach Ciraar Slaats speelde zaterdag in de eigen vertrouwde VELO-hal tegen aartsrivaal BC DKC.

Ken je BV Icarus al?

Zondag speelde het team een verre uitwedstrijd tegen BC Victoria uit Hoensbroek.

In een goed gevulde hal werd de wedstrijd zaterdagavond met 5-3 gewonnen door VELO. Een knappe overwinning waardoor VELO aansluiting houdt met koploper Almere. In de wedstrijd tegen BC DKC bleef de herendubbel ongeslagen. Door knappe overwinningen in de singels van VELO stond het 4-2 in het voordeel van VELO. De mixen werden eerlijk verdeeld en zo kwam deze derby tot een 5-3 overwinning voor VELO.

Na de winst op BC DKC op zak moest VELO afreizen naar Limburg voor de wedstrijd tegen BC Victoria. Door verschillende omstandigheden kon VELO vandaag geen beroep doen op Rikkert Suijkerland en Russell Muns.

Een goede start van VELO zorgde voor een snelle 2-0 voorsprong na beide dubbels. BC Victoria wist een punt af te troeven van de singels van VELO. Ruud Nagel verloor ongelukkig zijn singel, maar herstelde zich knap in de mix met Lisa Malaihollo. Met een knappe 7-1 overwinning kon VELO met opgeheven hoofd huiswaarts keren.

Door dit geslaagde weekend blijft VELO in de race om de koppositie in de Carlton Eredivisie. De achterstand op de nummer 1 is gekrompen tot 4 punten. De volgende wedstrijd is de laatste thuiswedstrijd van 2013 tegen TFS Barendrecht. Op zaterdag 21 december om 19:00 uur is de hekkensluiter te gast in Wateringen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!