Badminton Nederland zou als Apple moeten werken

Badminton Nederland zou als Apple moeten werken

Dan zou het ledental niet naar beneden gaan, maar zou het door het dak gaan. Als je deze video bekijkt zal het je leven veranderen. Het is het principe van 'Why, How, What'.

Ken je HV BRAVO al?

Zolang je van What naar Why werkt, heb je geen succes. Maar als je van Why naar What werkt, dan heb je leden die lid WILLEN zijn van jouw organisatie.

Dit is niet gewoon marketing, het is ook nog een wetenschappelijk onderbouwd. Ik zou een bond willen hebben die op deze manier denkt en werkt. Kijk naar de video en reflecteer het op Badminton Nederland en vertel me dan waar we heen moeten en wat we moeten doen.

Video: Simon Sinek: How great leaders inspire action

Mijn passie van deze sport gaat heel ver. Ik zou zelfs een stap te ver willen gaan voor de toekomst van deze sport. Mijn huidige studie aan de Universiteit van Roskilde geeft me gereedschappen als deze. Geweldige sprekers met een beeld waar je wat aan hebt. Elke dag dat ik op school ben, denk ik aan de badminton en de organisaties die we met onze sport laten omgaan en hopen dat ze het goed doen.

Ik heb de stukken gelezen. Ze doen het niet goed. Sterker nog als we zo door gaan zijn we er niet meer over een paar jaar.

Ik hoop dat andere afgevaardigden op dezelfde manier denken als Simon Sinek en dat het bestuur verder durft te gaan dan deze man. Badminton Nederland is een van de meeste saaie organisaties die ik ken en ze zouden juist een inspiratie moeten zijn voor mensen zoals ik.

Ik zou er moeten kunnen discussiëren over de toekomst. Nu maken ze mensen zoals ik als tegenstanders en dwingen ze hen in een harde oppositie.

Veel kijk en luister plezier.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!