SportSport

Badminton Nederland zou als Apple moeten werken

Badminton Nederland zou als Apple moeten werken

Dan zou het ledental niet naar beneden gaan, maar zou het door het dak gaan. Als je deze video bekijkt zal het je leven veranderen. Het is het principe van 'Why, How, What'.

Ken je Roosterse BC al?

Zolang je van What naar Why werkt, heb je geen succes. Maar als je van Why naar What werkt, dan heb je leden die lid WILLEN zijn van jouw organisatie.

Dit is niet gewoon marketing, het is ook nog een wetenschappelijk onderbouwd. Ik zou een bond willen hebben die op deze manier denkt en werkt. Kijk naar de video en reflecteer het op Badminton Nederland en vertel me dan waar we heen moeten en wat we moeten doen.

Video: Simon Sinek: How great leaders inspire action

Mijn passie van deze sport gaat heel ver. Ik zou zelfs een stap te ver willen gaan voor de toekomst van deze sport. Mijn huidige studie aan de Universiteit van Roskilde geeft me gereedschappen als deze. Geweldige sprekers met een beeld waar je wat aan hebt. Elke dag dat ik op school ben, denk ik aan de badminton en de organisaties die we met onze sport laten omgaan en hopen dat ze het goed doen.

Ik heb de stukken gelezen. Ze doen het niet goed. Sterker nog als we zo door gaan zijn we er niet meer over een paar jaar.

Ik hoop dat andere afgevaardigden op dezelfde manier denken als Simon Sinek en dat het bestuur verder durft te gaan dan deze man. Badminton Nederland is een van de meeste saaie organisaties die ik ken en ze zouden juist een inspiratie moeten zijn voor mensen zoals ik.

Ik zou er moeten kunnen discussiëren over de toekomst. Nu maken ze mensen zoals ik als tegenstanders en dwingen ze hen in een harde oppositie.

Veel kijk en luister plezier.

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Van woensdag 13 t/m zondag 17 oktober vindt de Dutch Open - dit jaar een international challenge toernooi - plaats in Almere. De…

2 augustus 2021

Viktor Axelsen wint badmintontoernooi Olympische Spelen in Tokio

Viktor Axelsen wint badmintontoernooi Olympische Spelen in Tokio

De Deense badmintonner en voormalig wereldkampioen Viktor Axelsen was in de finale mannenenkelspel in twee games te sterk voor…

2 augustus 2021

Selena Piek: I'm coming home

Selena Piek: I'm coming home

That's it. Our Olympic road is ending in the quarterfinals. Tried to gave it our all but the Koreans were simply better today.

29 juli 2021

Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

That’s how I am feeling right now. Crazy how sports can go. If you would have told me up front that I would reach the last 16…

29 juli 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!