clubzoeker

Badminton Nederland zou als Apple moeten werken

Badminton Nederland zou als Apple moeten werken

Dan zou het ledental niet naar beneden gaan, maar zou het door het dak gaan. Als je deze video bekijkt zal het je leven veranderen. Het is het principe van 'Why, How, What'.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Zolang je van What naar Why werkt, heb je geen succes. Maar als je van Why naar What werkt, dan heb je leden die lid WILLEN zijn van jouw organisatie.

Dit is niet gewoon marketing, het is ook nog een wetenschappelijk onderbouwd. Ik zou een bond willen hebben die op deze manier denkt en werkt. Kijk naar de video en reflecteer het op Badminton Nederland en vertel me dan waar we heen moeten en wat we moeten doen.

Video: Simon Sinek: How great leaders inspire action

Mijn passie van deze sport gaat heel ver. Ik zou zelfs een stap te ver willen gaan voor de toekomst van deze sport. Mijn huidige studie aan de Universiteit van Roskilde geeft me gereedschappen als deze. Geweldige sprekers met een beeld waar je wat aan hebt. Elke dag dat ik op school ben, denk ik aan de badminton en de organisaties die we met onze sport laten omgaan en hopen dat ze het goed doen.

Ik heb de stukken gelezen. Ze doen het niet goed. Sterker nog als we zo door gaan zijn we er niet meer over een paar jaar.

Ik hoop dat andere afgevaardigden op dezelfde manier denken als Simon Sinek en dat het bestuur verder durft te gaan dan deze man. Badminton Nederland is een van de meeste saaie organisaties die ik ken en ze zouden juist een inspiratie moeten zijn voor mensen zoals ik.

Ik zou er moeten kunnen discussiëren over de toekomst. Nu maken ze mensen zoals ik als tegenstanders en dwingen ze hen in een harde oppositie.

Veel kijk en luister plezier.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Op zaterdag 2 maart organiseren de VBO en Badminton Nederland de bijscholing Trainers Congres Dutch Junior 2024. De dag wordt…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!