SportSport

Besluiten Bondsvergadering 1 februari 2014

Besluiten Bondsvergadering 1 februari 2014

Tijdens de Bondsvergadering was geen quorum voor het goedkeuren van de voorgestelde statutenwijzigingen. Daarom vindt er op zaterdag 22 februari een extra Bondsvergadering plaats waarvoor geen quorumeis geldt.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

 • 1. Kerntakendiscussie: er is ingestemd met de door het bestuur gepresenteerde visie en de vervolgstappen voor de verdere uitwerking en implementatie.
 • 2. De volgende aanpassing van de contributieheffing is goedgekeurd: "In februari 2014 wordt op basis van peildatum 1 januari 2014 een voorschot voor de te betalen teambijdrage 2014 in rekening gebracht. Dit voorschot bestaat uit 70% van de totale teambijdrage zoals deze feitelijk in de loop van 2014 in rekening gebracht zal worden. Voor de najaarscompetitie 2014/2015 geldt dan dat in oktober, op basis van het aantal competitieteams, de definitieve teambijdrage berekend wordt en verrekend met het voorschot."
 • 3. Het Jaarplan 2014 van Badminton Nederland is goedgekeurd.
 • 4. De Handleiding werkzaamheden voor afgevaardigden is goedgekeurd.
 • 5. Het functieprofiel en de competenties voor afgevaardigden zijn goedgekeurd.
 • 6. De verruiming van de mogelijkheid om onvervulde afgevaardigdezetels op te vullen door tussentijdse verkiezingen is goedgekeurd.
 • 7. De verkorting van de termijnen van de kandidaatstelling van afgevaardigden is goedgekeurd.
 • 8. De opdrachtverlening aan projectgroep 'Rol afgevaardigden' om wijzigingen van het kiesstelsel op de middellange termijn te onderzoeken is goedgekeurd.
 • 9. Het beleid gebruik persoonlijke gegevens leden is goedgekeurd.
 • 10. De heren Koen Harmsen en Ruben Smits zijn verkozen tot lid van de Financiële Commissie voor de reglementaire periode van drie jaar.
 • 11. De heer Harti Dumatubun is verkozen tot lid van de Tuchtcommissie voor de reglementaire periode van drie jaar.
 • 12. De wijziging Algemeen Wedstrijd Reglement, Hoofdstuk I, artikel 1, lid 2 sub a. is goedgekeurd.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!