Finale Junior Master Circuit 2014 bij BV Floriande

Finale Junior Master Circuit 2014 bij BV Floriande

BV Floriande organiseert op 17 mei 2014 samen met Badminton Nederland de finale van het Junior Master Circuit 2014. Tevens hebben zij een optie om dit vervolgens nog twee jaar te doen.

Ken je BC Druten al?

Uit het ingediende bid van BV Floriande bleek duidelijk dat zij, naast het organiseren zelf, het evenement gaan inzetten om de eigen vereniging beter op de kaart te zetten en om de badmintonsport zowel lokaal als regionaal te promoten. Het evenement zal plaats vinden in de Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp.

Op 29 april 2014 viert BV Floriande haar vijfjarig bestaan als vereniging. De vereniging is in juli 2006 begonnen als vriendenclubje maar inmiddels uitgegroeid naar vereniging met meer dan honderd leden. Door deze groei hebben zij nu de mogelijkheid gekregen om gebruik te kunnen maken van één van de mooiste sportvoorzieningen in de provincie Noord-Holland.

De locatie van het sportcomplex is gelegen in Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer. Hoofddorp heeft een aantal nieuwbouwwijken waar voldoende potentiële leden tussen moeten zitten om ze weer aan het sporten te krijgen. De doelgroep is van jong tot oud.

De nieuwe sporthal, die officieel op 8 maart a.s. wordt geopend, is voorzien van diverse technische zaken zoals speciale led verlichting en een computergestuurd scorebord. De gemeente Haarlemmermeer heeft 2014 uitgeroepen als het Jaar van de sport. De sport krijgt dit jaar extra aandacht in Hoofddorp en daar wil BV Floriande ook van mee profiteren.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Al geplaatste Piek en Seinen lijden eerste nederlaag

Al geplaatste Piek en Seinen lijden eerste nederlaag

Badmintonsters Selena Piek en Cheryl Seinen hebben op de Olympische Spelen hun laatste groepswedstrijd verloren. Het duo, dat na…

27 juli 2021

Badmintonners Seinen en Piek bereiken Olympische kwartfinales

Badmintonners Seinen en Piek bereiken Olympische kwartfinales

Limburgse trots Cheryl Seinen wint in Tokio haar tweede wedstrijd in de groepsfase: samen met dubbelpartner Selena Piek eindigt…

26 juli 2021

Sterk Olympisch debuut voor topbadmintonner Mark Caljouw

Sterk Olympisch debuut voor topbadmintonner Mark Caljouw

Vanochtend vroeg won de Haagse Mark Caljouw, meervoudig Nederlands Kampioen mannenenkel, zijn Olympisch debuut tijdens het…

26 juli 2021

Hoe laat spelen de Nederlandse badmintonners vandaag in Tokio?

Hoe laat spelen de Nederlandse badmintonners vandaag in Tokio?

Op maandag 26 juli komen de Nederlandse topbadmintonners al 's nachts en in de ochtend in actie tijdens het badmintontoernooi van…

26 juli 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!