clubzoeker

Finale Junior Master Circuit 2014 bij BV Floriande

Finale Junior Master Circuit 2014 bij BV Floriande

BV Floriande organiseert op 17 mei 2014 samen met Badminton Nederland de finale van het Junior Master Circuit 2014. Tevens hebben zij een optie om dit vervolgens nog twee jaar te doen.

clubzoeker

Ken je BV Lisse al?

Uit het ingediende bid van BV Floriande bleek duidelijk dat zij, naast het organiseren zelf, het evenement gaan inzetten om de eigen vereniging beter op de kaart te zetten en om de badmintonsport zowel lokaal als regionaal te promoten. Het evenement zal plaats vinden in de Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp.

Op 29 april 2014 viert BV Floriande haar vijfjarig bestaan als vereniging. De vereniging is in juli 2006 begonnen als vriendenclubje maar inmiddels uitgegroeid naar vereniging met meer dan honderd leden. Door deze groei hebben zij nu de mogelijkheid gekregen om gebruik te kunnen maken van één van de mooiste sportvoorzieningen in de provincie Noord-Holland.

De locatie van het sportcomplex is gelegen in Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer. Hoofddorp heeft een aantal nieuwbouwwijken waar voldoende potentiële leden tussen moeten zitten om ze weer aan het sporten te krijgen. De doelgroep is van jong tot oud.

De nieuwe sporthal, die officieel op 8 maart a.s. wordt geopend, is voorzien van diverse technische zaken zoals speciale led verlichting en een computergestuurd scorebord. De gemeente Haarlemmermeer heeft 2014 uitgeroepen als het Jaar van de sport. De sport krijgt dit jaar extra aandacht in Hoofddorp en daar wil BV Floriande ook van mee profiteren.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!