SportSport

Roosterse BC wijzigt trainersstaf

Roosterse BC wijzigt trainersstaf

Paul Doveren (53) uit Landgraaf is door de TC van Roosterse voor de komende twee seizoenen aangesteld als hoofdcoach. Doveren heeft een jarenlange ervaring met de meeste spelers van de spelersgroep.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Bovendien was hij samen met Karel Hellebrekers betrokken bij de uitbreiding van de selecties. Doelstelling is dat Roosterse BC ook de komende jaren op het hoogste niveau in de landelijke competities kan meespelen.

Samen met de trainers Cyriel Weijers en Rolf Koch gaat Doveren de danig uitgebreide groep voorbereiden op het komende seizoen. Handhaving in ere- en eerste divisie is intussen standaard, promotie van team drie naar de tweede divisie is het volgende doel. En zeker niet te vergeten, onze plek in de regionale hoofdklasse moet weer worden teruggewonnen. Uitgebreide groeimogelijkheden moeten voor elke speler op elk niveau kunnen worden geboden.

Met de komst van veel jong talent naar Roosteren moet extra aandacht worden besteed aan deze groep. De groep moet worden ingepast in trainingsprogramma's waarbij Ceriel Custers en Rolf Koch een belangrijke rol spelen. Igo Jongen gaat voor deze groep extra trainingen verzorgen en zal ook betrokken zijn bij de contacten met de ouders.

En om het geheel compleet te maken zal het onmisbare koppel Ed en Gertie de Vries ook het komende seizoen de opleiding van de allerkleinste jeugd in Roosteren verzorgen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!