SportSport

Het wordt JA-karta voor Erik Meijs

Het wordt JA-karta voor Erik Meijs

Erik Meijs presenteert zijn nieuwe hoofdsponsor.

Eindelijk is het zover. Na een aantal maanden van inzamelingsacties via de speciale veilingsite, clinics, toernooien, trainingen. etc., is het gelukt om mijn reis naar Jakarta te gaan bekostigen en al mijn trainingen!

SportSport

Maak kennis met Mark Caljouw!

In het begin van de actie had ik nooit gedacht dat het zou lukken, maar omdat veel mensen me hebben geholpen is het dan toch gelukt, wat helemaal super is. Uiteindelijk gaat de veilingactie rond de 2.500 euro opbrengen en omdat we mooie tickets te pakken hebben gekregen is dit voldoende voor de hele trip!

Na een geslaagde Spanish Open, waar ik afgelopen zaterdag voor de derde keer in een Challenge-toernooi wist door te dringen tot de kwartfinale, begint maandagavond het avontuur met een lange vlucht naar Jakarta. Woensdag zal de eerste trainingsdag zijn bij het Taufik Hidayat Centre. Een aantal dagen later vertrek ik dan al weer voor een korte trip naar Bangkok waar ik mijn vader zal ontmoeten. We hadden namelijk van te voren gepland dat ik, net als vorig jaar, de Thailand Open zou gaan spelen, maar die is helaas enige maanden geleden gecanceld vanwege de onrust in Bangkok.

Aangezien we de tickets toen al geregeld hadden zijn we gaan bekijken of we een alternatief programma in Thailand zou kunnen regelen. Met behulp van onze contacten hebben we het vooral elkaar gekregen dat ik een aantal dagen kan gaan meetrainen bij de beste badmintonclub van Bangkok. Bij deze club speelt onder andere de nummer 1 van Thailand bij de dames. Tijdens de afgelopen WK in China werd zij wereldkampioen. Top dus. Wat ik in Thailand kan verwachten qua trainen weet ik echt niet, dus dat wordt weer erg spannend. Sowieso is het natuurlijk even spannend in Thailand vanwege de staatsgreep die er heeft plaatsgevonden. We volgen het nieuws natuurlijk op de voet om te beoordelen of het verantwoord blijft om te gaan.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!