clubzoeker

Het wordt JA-karta voor Erik Meijs

Het wordt JA-karta voor Erik Meijs

Erik Meijs presenteert zijn nieuwe hoofdsponsor.

Eindelijk is het zover. Na een aantal maanden van inzamelingsacties via de speciale veilingsite, clinics, toernooien, trainingen. etc., is het gelukt om mijn reis naar Jakarta te gaan bekostigen en al mijn trainingen!

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In het begin van de actie had ik nooit gedacht dat het zou lukken, maar omdat veel mensen me hebben geholpen is het dan toch gelukt, wat helemaal super is. Uiteindelijk gaat de veilingactie rond de 2.500 euro opbrengen en omdat we mooie tickets te pakken hebben gekregen is dit voldoende voor de hele trip!

Na een geslaagde Spanish Open, waar ik afgelopen zaterdag voor de derde keer in een Challenge-toernooi wist door te dringen tot de kwartfinale, begint maandagavond het avontuur met een lange vlucht naar Jakarta. Woensdag zal de eerste trainingsdag zijn bij het Taufik Hidayat Centre. Een aantal dagen later vertrek ik dan al weer voor een korte trip naar Bangkok waar ik mijn vader zal ontmoeten. We hadden namelijk van te voren gepland dat ik, net als vorig jaar, de Thailand Open zou gaan spelen, maar die is helaas enige maanden geleden gecanceld vanwege de onrust in Bangkok.

Aangezien we de tickets toen al geregeld hadden zijn we gaan bekijken of we een alternatief programma in Thailand zou kunnen regelen. Met behulp van onze contacten hebben we het vooral elkaar gekregen dat ik een aantal dagen kan gaan meetrainen bij de beste badmintonclub van Bangkok. Bij deze club speelt onder andere de nummer 1 van Thailand bij de dames. Tijdens de afgelopen WK in China werd zij wereldkampioen. Top dus. Wat ik in Thailand kan verwachten qua trainen weet ik echt niet, dus dat wordt weer erg spannend. Sowieso is het natuurlijk even spannend in Thailand vanwege de staatsgreep die er heeft plaatsgevonden. We volgen het nieuws natuurlijk op de voet om te beoordelen of het verantwoord blijft om te gaan.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Van 1 tot en met 5 maart 2023 vindt de 41ste editie van de Yonex Dutch Junior International plaats. 350 topbadmintonners onder 19…

26 januari 2023

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Debora Jille en Ties van der Lecq (WR-74) zijn helaas uitgeschakeld in de tweede ronde van de Indonesia Masters.

26 januari 2023

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Volgens Badminton Vlaanderen heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) op basis van het advies van Sport Vlaanderen…

22 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!