clubzoeker

Het wordt JA-karta voor Erik Meijs

Het wordt JA-karta voor Erik Meijs

Erik Meijs presenteert zijn nieuwe hoofdsponsor.

Eindelijk is het zover. Na een aantal maanden van inzamelingsacties via de speciale veilingsite, clinics, toernooien, trainingen. etc., is het gelukt om mijn reis naar Jakarta te gaan bekostigen en al mijn trainingen!

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In het begin van de actie had ik nooit gedacht dat het zou lukken, maar omdat veel mensen me hebben geholpen is het dan toch gelukt, wat helemaal super is. Uiteindelijk gaat de veilingactie rond de 2.500 euro opbrengen en omdat we mooie tickets te pakken hebben gekregen is dit voldoende voor de hele trip!

Na een geslaagde Spanish Open, waar ik afgelopen zaterdag voor de derde keer in een Challenge-toernooi wist door te dringen tot de kwartfinale, begint maandagavond het avontuur met een lange vlucht naar Jakarta. Woensdag zal de eerste trainingsdag zijn bij het Taufik Hidayat Centre. Een aantal dagen later vertrek ik dan al weer voor een korte trip naar Bangkok waar ik mijn vader zal ontmoeten. We hadden namelijk van te voren gepland dat ik, net als vorig jaar, de Thailand Open zou gaan spelen, maar die is helaas enige maanden geleden gecanceld vanwege de onrust in Bangkok.

Aangezien we de tickets toen al geregeld hadden zijn we gaan bekijken of we een alternatief programma in Thailand zou kunnen regelen. Met behulp van onze contacten hebben we het vooral elkaar gekregen dat ik een aantal dagen kan gaan meetrainen bij de beste badmintonclub van Bangkok. Bij deze club speelt onder andere de nummer 1 van Thailand bij de dames. Tijdens de afgelopen WK in China werd zij wereldkampioen. Top dus. Wat ik in Thailand kan verwachten qua trainen weet ik echt niet, dus dat wordt weer erg spannend. Sowieso is het natuurlijk even spannend in Thailand vanwege de staatsgreep die er heeft plaatsgevonden. We volgen het nieuws natuurlijk op de voet om te beoordelen of het verantwoord blijft om te gaan.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Loting WK Badminton 2022: Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette ontbreken

Loting WK Badminton 2022: Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette ontbreken

Woensdag heeft de loting plaatsgevonden voor de Wereldkampioenschappen Badminton 2022 in Tokio, Japan. De mondiale titelstrijd…

10 augustus 2022

Badminton Nederland zoekt de nieuwe Martijn van Tongeren om een data driven organisatie te worden!

Badminton Nederland zoekt de nieuwe Martijn van Tongeren om een data driven organisatie te worden!

Heb jij de drive om jezelf steeds te verbeteren, weet jij alles van de digitale mogelijkheden om een product of dienst te…

10 augustus 2022

Word jij de nieuwe Rene, Alex of Bodil van Badminton Nederland?

Word jij de nieuwe Rene, Alex of Bodil van Badminton Nederland?

Heb jij een passie voor fotografie, een scherp oog voor detail en heb je affiniteit met de (badminton)sport? Dan zijn we op zoek…

2 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!