clubzoeker

Brands of the Planet nieuwe importeur van RSL voor Nederland

Brands of the Planet nieuwe importeur van RSL voor Nederland

Met ingang van 1 november is Brands of the Planet importeur voor Nederland van het badmintonmerk RSL.

Ken je BC Hoeven al?

Door het stoppen van de samenwerking tussen Sportak en RSL was er met spoed een nieuwe partij nodig om de distributie van het merk verder te verzorgen. Alle bestaande maar ook nieuwe klanten van RSL kunnen vanaf begin november bestellingen plaatsen via de nieuwe officiële website van RSL in Nederland: www.rsl-1928.nl.

De afgelopen weken hebben er besprekingen plaatsgevonden tussen RSL en Brands of the Planet. Er zal hard gewerkt worden om RSL nog een belangrijker merk in Nederland te laten worden. RSL staat bekend als een betrouwbaar en kwalitatief zeer goed merk. RSL heeft een zeer lange badmintonhistorie en is veruit de grootste producent van veren shuttles in de wereld. Voor de clubs en spelers in Nederland verandert er helemaal niets. Zij kunnen RSL producten zoals rackets, tassen en kleding, gewoon bij hun eigen vertrouwde badmintonwinkel blijven kopen.

Begin november zal de nieuwe website rsl-1928.nl met alle informatie over RSL klaar zijn. Tot 1 januari zal Brands of the Planet nauw samenwerken met BadmintonPlanet. Hierna zal het als zelfstandig bedrijf verder gaan.

Citaat van Kristian Wulff CEO RSL Europe over nieuwe samenwerking: "Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van RSL samen met Brands of the Planet in Nederland."

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!