SportSport

Brands of the Planet nieuwe importeur van RSL voor Nederland

Brands of the Planet nieuwe importeur van RSL voor Nederland

Met ingang van 1 november is Brands of the Planet importeur voor Nederland van het badmintonmerk RSL.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Door het stoppen van de samenwerking tussen Sportak en RSL was er met spoed een nieuwe partij nodig om de distributie van het merk verder te verzorgen. Alle bestaande maar ook nieuwe klanten van RSL kunnen vanaf begin november bestellingen plaatsen via de nieuwe officiële website van RSL in Nederland: www.rsl-1928.nl.

De afgelopen weken hebben er besprekingen plaatsgevonden tussen RSL en Brands of the Planet. Er zal hard gewerkt worden om RSL nog een belangrijker merk in Nederland te laten worden. RSL staat bekend als een betrouwbaar en kwalitatief zeer goed merk. RSL heeft een zeer lange badmintonhistorie en is veruit de grootste producent van veren shuttles in de wereld. Voor de clubs en spelers in Nederland verandert er helemaal niets. Zij kunnen RSL producten zoals rackets, tassen en kleding, gewoon bij hun eigen vertrouwde badmintonwinkel blijven kopen.

Begin november zal de nieuwe website rsl-1928.nl met alle informatie over RSL klaar zijn. Tot 1 januari zal Brands of the Planet nauw samenwerken met BadmintonPlanet. Hierna zal het als zelfstandig bedrijf verder gaan.

Citaat van Kristian Wulff CEO RSL Europe over nieuwe samenwerking: "Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van RSL samen met Brands of the Planet in Nederland."

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!