clubzoeker

Almere zaterdag tegen TFS Barendrecht

Almere zaterdag tegen TFS Barendrecht

Zaterdagavond 29 november 2014 komt TFS Barendrecht op bezoek in Sportcomplex RCS voor de Carlton Eredivisiewedstrijd tegen Qontent Almere.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Qontent Almere staat op de tweede plaats met 60 punten uit elf wedstrijden en dat mag zonder meer een verdienstelijke prestatie worden genoemd. Wel moet worden opgemerkt dat de plekken twee en drie op de ranglijst worden ingenomen door DKC en Amersfoort en dat beide teams één wedstrijd minder hebben gespeeld en wel tegen elkaar.

De tegenstander van Qontent Almere is samen met Van Zijderveld de hekkensluiter in de eredivisie met 23 punten uit elf wedstrijden. Om een play-offplek veilig te stellen voor Qontent Almere zou een goed resultaat tegen Barendrecht heel goed uitkomen.

Zaterdagavond worden er nog vier wedstrijden gespeeld. Van Zijderveld zal de laatste plaats achter zich willen laten en thuis een goed resultaat willen neerzetten tegen Slotermeer en Slotermeer is nog volop in de race om in het linkerrijtje te komen van de eredivisie. Dat wordt dus een leuke wedstrijd.

Amersfoort gaat naar Victoria en het is voor Victoria te hopen dat zij over hun Belgische inbreng kunnen beschikken, want anders weet Amersfoort wel raad met de Hoensbroekers.

Ook DKC vertrekt naar het zuiden des lands en zal de tegenstander Roosterse beslist niet onderschatten, want de club uit Roosteren staat niet voor niets op de vijfde stek.

Van Zundert Velo tegen Duinwijck zou normaal gesproken dé wedstrijd zijn van deze speelronde, maar Van Zundert / VELO zal tegen de legionairs van Duinwijck alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat te boeken.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!