clubzoeker

VELO begint in Amstelveen aan tweede helft Carlton Eredivisie

VELO begint in Amstelveen aan tweede helft Carlton Eredivisie

De eerste helft van de Carlton Eredivisie zit er alweer op. Door blessureleed zijn er door VELO niet de punten gepakt waar van tevoren op gehoopt was.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De weg naar de play-offs lijkt lang, maar het team van VELO zal er alles aan doen om het gat met de nummers 1 tot en met 4 zo klein mogelijk te maken. Aanstaande zaterdag 8 november zullen ze in een uitwedstrijd tegen degradatiekandidaat Van Zijderveld de nodige punten moeten gaan pakken.

In de wedstrijd tegen Van Zijderveld eerder dit seizoen werd er door Van Zundert / VELO met 7-1 gewonnen. De enige verliespartij kwam toen van Sergio Kepel in de herensingle. Lester Oey deed toen niet mee aan de kant van Van Zijderveld. Volgende week zal hij er waarschijnlijk wel bij zijn, waardoor het voor Van Zundert / VELO misschien iets lastiger zal worden om met dezelfde uitslag naar huis te gaan. Van Zijderveld staat vooralsnog op een degradatieplaats, maar zal zeker hun uiterste best doen om het het Wateringse team zo moeilijk mogelijk te maken.

De wedstrijd tegen Van Zijderveld wordt gespeeld op zaterdag 8 november om 19.00 uur in sporthal De Meerkamp in Amstelveen. Het adres is Van der Hooplaan 239, 1185 LN Amstelveen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben een overtuigende overwinning geboekt in hun tweede duel tijdens de kwalificatie voor het EK…

8 december 2023

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Op Sportcentrum Papendal in Arnhem hebben zowel de Nederlandse mannen als vrouwen een goede start gemaakt tijdens de kwalificatie…

7 december 2023

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!