clubzoeker

2015 begint goed

2015 begint goed

Terugblik op het jaar, dat is wat je nu ziet van spelers en het gaat tussen bijna niets en helemaal niets. Ik wil me graag aansluiten bij de laatste groep.

SportSport

Maak kennis met Finn Achthoven!

Ook ik heb dit jaar weer helemaal niets bereikt in de badmintonwereld. Ik heb vaarwel gezegd naar vrienden die me hielpen vooruit te komen en daar ben ik zeer bedroefd over want ik kan nooit meer een beroep op hen doen.

De trainersopleiding van onze bond is nog slechter dan dat die twee jaar terug al was en we ons voor hebben genomen dat het beter moest. Het Oro-kamp was misschien het enige wat wel een succes was, maar dat kan ik toeschrijven aan mijn zeer goede staff (Henri Vervoort, Aad van Zeijl en Huynh Nhut Duong).

Ik ben niet tevreden over waar Holland nu staat en ben nog steeds van mening dat het technisch beleid hopeloos is en naar de vuilnisbelt dient te verhuizen. Het gaat niet gebeuren, want de mensen die wel de macht hebben luisteren zeer slecht en zijn heel erg ingenomen met zichzelf en hun kennis over onze sport.

Ik vind wel dat we de beste voorzitter hebben die we ons kunnen wensen. Het is niet perfect maar het minst slechte wat je jezelf kan wensen. Het hele bestuur is knuffelbaar en dat is genoeg, ik kan me er niet toe brengen tegen deze mensen te werken of schrijven.

Is het goed? Nee, het is nog steeds helemaal @#&!, maar het is beter dan de oude @#&! die we gewend waren.

2015 zal waarschijnlijk iets minder slecht zijn dan het afgelopen jaar, maar het zal voor iemand die de dood in ogen ziet veel te langzaam gaan. Ik heb geen idee waarom alles zolang moet duren, het zal wel te doen hebben met politiek en daarom gelijk iets waar ik me ver vanaf hou.

Als je 2014 een internationaal cijfer moet geven dan krijgt het van mij een 4+. dat is nog net niet helemaal klote maar dichtbij. De bond en het bestuur krijgt een 5, want er is eigenlijk niets gebeurd wat iets verandert. Onze sport staat er nog steeds zeer slecht voor, maar als de anderen vinden dat het goed gaat dan slik ik een keer.

Wat was het beste in 2014? Dat we af zijn van de bondsdirecteur dat was een geschenk dat elk ander kado onder de kerstboom in het niets deed verdwijnen. Als er een badmintongod zou zijn dan heeft hij geluisterd naar mijn gebed en zijn we van deze tiran af. Dus 2015 begint goed.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!