VELO speelt eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen Almere

VELO speelt eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen Almere

Na een vrij weekend, de feestdagen en de jaarwisseling staat komend weekend alweer speelronde 16 van de Carlton Eredivisie op het programma.

Ken je BC Mix al?

Aanstaande zaterdag 3 januari speelt Van Zundert / VELO de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar en wel tegen de nummer 3 van de Carlton Eredivisie BV Almere.

Twee weken geleden speelden de badmintonners van Van Zundert / VELO een uitwedstrijd tegen BC Amersfoort wat resulteerde in een 4-4 gelijkspel. De voormalig geblesseerden Lisa Khoeblal en Jim Middelburg deden weer mee, waardoor de blessuregolf bij de Wateringers lijkt te zijn gestopt. Hopelijk kunnen ze de laatste drie wedstrijden van de competitie nog met het volledige team uitspelen.

De spelers van BV Almere hebben dit seizoen weinig tot geen last van blessures. Het team bezet momenteel de derde plek in de competitie en is al verzekerd van de play-offs. In de eerste ontmoeting met BV Almere dit seizoen werd er in Almere met 7-1 verloren. Dit was een flinke tegenvaller voor de Wateringers. Wellicht kan Van Zundert / VELO de lijn van twee weken geleden doortrekken en aanstaande zaterdag voor de winst gaan.

De wedstrijd tegen BV Almere wordt gespeeld op zaterdag 3 januari om 15.00 uur (NIET om 19.00 uur) in de VELO-hal. Het adres van de VELO-hal is Noordweg 26, 2291 EE Wateringen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!