Dit weekend inhaalwedstrijd Amersfoort

Dit weekend inhaalwedstrijd Amersfoort

BC Amersfoort neemt het zondagmiddag om 14:00 uur in sporthal 't Zandje in Den Haag op tegen DKC, mede-kandidaat voor een play-off plaats.

clubzoeker

Maak kennis met Andy Buijk!

De Amersfoorters kampen nog steeds met veel blessures. Er zal wederom geen enkele dame van de partij zijn die regulier deel uitmaakt van het eredivisieteam. Ook bij de mannen ontbreken Eric Pang (blessure) en Edwin Ekiring (toernooien).

Coach Joéli Residay staat voor een grote puzzel daar de benodigde spelers uit team 2 en 3 ook hun wedstrijden in deze teams hebben.

Er zal een keuze worden gemaakt om het verlies zo beperkt mogelijk te behouden en in ieder geval plaats vier te behalen in de eindrangschikking. Deze plaats geeft recht op de play-off.

Mocht BC Amersfoort deze play-off halen in februari 2015 dan zijn zij compleet, zonder blessures en met Yao Jie erbij, een duidelijke kandidaat voor hun 7e landstitel.

Maar eerst rest de strijd om een play-off plaats.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!