Limburgers dwingen Amersfoort op knieën

Limburgers dwingen Amersfoort op knieën

Na de 4-4 van de vorige dag tegen Slotermeer stond vandaag de wedstrijd in en tegen Amersfoort op het programma. Na de 3-5 thuisnederlaag destijds hoopte men op meer.

clubzoeker

Ken je BC The Smashing Fellows al?

De herendubbel van Rick en Ceriel tegen Freek en Ruben was een twee set overwinning voor de thuisploeg. De damesdubbel van Wendy en Linda tegen Romy en Stella was een duidelijke prooi voor de Limburgse kampioenen.

Marijn moest het opnemen tegen de Vincent die de afgelopen weken in een uitstekende vorm steekt. Maar Marijn is dit seizoen ook niet zomaar te verslaan en na de geweldige winst van zaterdag tegen De Nottel had hij extra zelfvertrouwen getankt en dat liet hem niet in de steek waardoor hij de derde set met 18-21 in Roosters voordeel in winst wist om te zetten.

Deborah bezorgde Wendy een moeilijke middag in de singel maar Wendy wist de partij toch in 2 sets in haar voordeel te beslissen. Rick Steuten wist de eerste set tegen Michael Fowke nog met 20-22 te winnen maar de tweede en derde set ging helaas verloren. Roxanne die tegen Stella Li ook al thuis gewonnen had, won ook nu weer. De derde set ging met 13-21 duidelijk naar Roxanne.

Met 2-4 voorsprong werd er aan de mixen begonnen. Ceriel en Linda bonden Vincent en Deborah aan de zegekar en wonnen in 3 sets in een spannende partij. Marijn en Roxanne wisten er helaas geen derde set uit te slepen en verloren met 21-16 / 30-29.

Onder de streep werd er tevreden teruggeblikt op deze mooie 3-5 overwinning. Met de 9 punten totaal, werd de plek in het linker rijtje wederom voor een week veilig gesteld en maakt de Roosterse brigade zich op voor de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld aanstaande zaterdag 20-12 om 18 uur in Amstelveen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!