Limburgers dwingen Amersfoort op knieën

Limburgers dwingen Amersfoort op knieën

Na de 4-4 van de vorige dag tegen Slotermeer stond vandaag de wedstrijd in en tegen Amersfoort op het programma. Na de 3-5 thuisnederlaag destijds hoopte men op meer.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De herendubbel van Rick en Ceriel tegen Freek en Ruben was een twee set overwinning voor de thuisploeg. De damesdubbel van Wendy en Linda tegen Romy en Stella was een duidelijke prooi voor de Limburgse kampioenen.

Marijn moest het opnemen tegen de Vincent die de afgelopen weken in een uitstekende vorm steekt. Maar Marijn is dit seizoen ook niet zomaar te verslaan en na de geweldige winst van zaterdag tegen De Nottel had hij extra zelfvertrouwen getankt en dat liet hem niet in de steek waardoor hij de derde set met 18-21 in Roosters voordeel in winst wist om te zetten.

Deborah bezorgde Wendy een moeilijke middag in de singel maar Wendy wist de partij toch in 2 sets in haar voordeel te beslissen. Rick Steuten wist de eerste set tegen Michael Fowke nog met 20-22 te winnen maar de tweede en derde set ging helaas verloren. Roxanne die tegen Stella Li ook al thuis gewonnen had, won ook nu weer. De derde set ging met 13-21 duidelijk naar Roxanne.

Met 2-4 voorsprong werd er aan de mixen begonnen. Ceriel en Linda bonden Vincent en Deborah aan de zegekar en wonnen in 3 sets in een spannende partij. Marijn en Roxanne wisten er helaas geen derde set uit te slepen en verloren met 21-16 / 30-29.

Onder de streep werd er tevreden teruggeblikt op deze mooie 3-5 overwinning. Met de 9 punten totaal, werd de plek in het linker rijtje wederom voor een week veilig gesteld en maakt de Roosterse brigade zich op voor de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld aanstaande zaterdag 20-12 om 18 uur in Amstelveen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!