clubzoeker

TFS Barendrecht scoort zes punten in dubbelweekend

TFS Barendrecht scoort zes punten in dubbelweekend

The Flying Shuttle moest het zaterdag opnemen tegen Duinwijck uit Haarlem. De ploeg uit Haarlem kwam met een andere opstelling dan in de uitwedstrijd.

SportSport

Maak kennis met Flora Wang!

In deze wedstrijd moest Ruben Kweekel helaas na het inspelen afhaken met een blessure. Bart Strijbosch nam zijn plek bij de HD tegen Jerry Natenstedt en Jules Bakker, Jerry en Jules wonnen overtuigend. Ook de DD werd een overwinning voor de dames van Duinwijck. HE, Saber Afif tegen Steef Wooning was een overtuigende overwinning van Saber. Ook de 2e HE viel in 3 games naar Bart Strijbosch, die hiermee een aandeel leverde en een punt kon toevoegen voor TFS. Beide DE gingen duidelijk naar de dames van Duinwijck.

De MD werden door beide ploegen gedeeld Joran Kweekel en Sandy Bommeleyn speelde een prima partij tegen Jules Bakken en Dorien Lups. Deze zorgde dat het derdepunt voor TFS kon worden bijgeschreven.

TFS Barendrecht - VELO (3-5)

Zondag kwam de huidige landskampioen VELO naar Barendrecht. Ondanks dat de zondag bij uitzondering op de wedstrijd kalender staat was er toch een behoorlijke publieke belangstelling. Zowel de HD en DD gingen naar de ploeg uit Wateringen, veel foutjes en een betere tegenstander waren hier de oorzaak van.

De beide HE van Saber en Joran gingen overtuigend naar TFS. Ruud Nagel wist in de eerste games nog een voorsprong te pakken maar Saber stelde ode op zaken en kende in de 2e game geen probleem. Joran kan terug zien op een prima overwinning op Rob Theunissen.

Pascalle van Nielen kon het niet bolwerken tegen de terug van weggeweest zijnde Lisa Malaihollo deze wist ondank de goede tegenstand van Pascalle de winst naar zich toe te trekken.

De grootste verrassing was de winstpartij van Sandy Bommeleyn tegen Imke van der Aar. De enige partij die in drie games werd beslist. Met een geweldige inzet en strijdlust en goed coachwerk van Danny Birahy besliste ze in de 3e game met 21-18 in het voordeel van TFS.

De beide dubbels gingen weer naar VELO zodat de einduitslag in een 3-5 overwinning mee naar Wateringen ging.

Komend weekend wacht The Flying Shuttle een zware uitwedstrijd tegen het op de eerste plaats staande DKC. Deze staat gepland op zondag 21 december, om 14.00 uur in 't Zandje te Den Haag.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

In de afgelopen 22 jaar hebben de volgende vrouwen zich voor de olympische spelen geplaatst in het enkelspel: Judith Meulendijks,…

16 augustus 2022

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Op die vraag heeft top 100 speler Joran Kweekel (24 jaar) nog geen scherp antwoord. Op de vraag waarom hij zo wisselvallig kan…

16 augustus 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Vorige week waren de Europese Veteranen Kampioenschappen 2022 in Slovenië. De Nederlandse ploeg ging met een tas vol…

15 augustus 2022

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!