clubzoeker

TFS Barendrecht scoort zes punten in dubbelweekend

TFS Barendrecht scoort zes punten in dubbelweekend

The Flying Shuttle moest het zaterdag opnemen tegen Duinwijck uit Haarlem. De ploeg uit Haarlem kwam met een andere opstelling dan in de uitwedstrijd.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In deze wedstrijd moest Ruben Kweekel helaas na het inspelen afhaken met een blessure. Bart Strijbosch nam zijn plek bij de HD tegen Jerry Natenstedt en Jules Bakker, Jerry en Jules wonnen overtuigend. Ook de DD werd een overwinning voor de dames van Duinwijck. HE, Saber Afif tegen Steef Wooning was een overtuigende overwinning van Saber. Ook de 2e HE viel in 3 games naar Bart Strijbosch, die hiermee een aandeel leverde en een punt kon toevoegen voor TFS. Beide DE gingen duidelijk naar de dames van Duinwijck.

De MD werden door beide ploegen gedeeld Joran Kweekel en Sandy Bommeleyn speelde een prima partij tegen Jules Bakken en Dorien Lups. Deze zorgde dat het derdepunt voor TFS kon worden bijgeschreven.

TFS Barendrecht - VELO (3-5)

Zondag kwam de huidige landskampioen VELO naar Barendrecht. Ondanks dat de zondag bij uitzondering op de wedstrijd kalender staat was er toch een behoorlijke publieke belangstelling. Zowel de HD en DD gingen naar de ploeg uit Wateringen, veel foutjes en een betere tegenstander waren hier de oorzaak van.

De beide HE van Saber en Joran gingen overtuigend naar TFS. Ruud Nagel wist in de eerste games nog een voorsprong te pakken maar Saber stelde ode op zaken en kende in de 2e game geen probleem. Joran kan terug zien op een prima overwinning op Rob Theunissen.

Pascalle van Nielen kon het niet bolwerken tegen de terug van weggeweest zijnde Lisa Malaihollo deze wist ondank de goede tegenstand van Pascalle de winst naar zich toe te trekken.

De grootste verrassing was de winstpartij van Sandy Bommeleyn tegen Imke van der Aar. De enige partij die in drie games werd beslist. Met een geweldige inzet en strijdlust en goed coachwerk van Danny Birahy besliste ze in de 3e game met 21-18 in het voordeel van TFS.

De beide dubbels gingen weer naar VELO zodat de einduitslag in een 3-5 overwinning mee naar Wateringen ging.

Komend weekend wacht The Flying Shuttle een zware uitwedstrijd tegen het op de eerste plaats staande DKC. Deze staat gepland op zondag 21 december, om 14.00 uur in 't Zandje te Den Haag.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Loting Europese Spelen 2023 verricht: Jaymie Laurens treft Kirsty Gilmour

Loting Europese Spelen 2023 verricht: Jaymie Laurens treft Kirsty Gilmour

Dinsdag 6 juni is de loting verricht voor het badmintontoernooi op de Europese Spelen 2023. Het evenement wordt eind juni…

7 juni 2023

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!