SportSport

VELO speelt gelijk in Amersfoort

VELO speelt gelijk in Amersfoort

In de laatste wedstrijd van het jaar 2014 heeft VELO af moeten reizen naar Amersfoort. In Amersfoort werd tegen de nummer vier van de Carlton Eredivisie een gelijkspel behaald.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het team uit Wateringen beschikte na lang blessureleed eindelijk weer over een volledig fit team. Dit uitte zich direct in een vliegende start van Van Zundert VELO, want de dubbels van Myke Halkema en Lisa Khoeblal, en Jim Middelburg en Russell Muns, werden vrij eenvoudig in twee sets gewonnen. Ruud Nagel wist in de herensingle na een mindere eerste set knap de tweede set te pakken, maar helaas zette zijn goede spel niet door in de derde set. Hij verloor helaas in drie sets van Michael Fowke.

Invaller Ewout Beukers speelde een goede single tegen Edwin Ekiring en kwam nog dichtbij, maar verloor uiteindelijk in twee sets. In de damessingles konden Lisa Khoeblal en Imke van der Aar het helaas ook niet bolwerken. Beide verloren in twee sets.

Hierdoor kwam VELO op een 4-2 achterstand en werden de gemengddubbels dus erg belangrijk. Gelukkig werden ze alle twee gewonnen. Russell Muns en Myke Halkema hadden er drie sets voor nodig en Jim Middelburg en Imke van der Aar wonnen in twee sets. Hiermee werd de stand gelijk getrokken en eindigde de wedstrijd in Amersfoort in een gelijkspel.

Volgend weekend staan er geen wedstrijden gepland van de Carlton Eredivisie vanwege de feestdagen. De week erna op zaterdag 3 januari 2015 speelt Van Zundert / VELO een thuiswedstrijd tegen BV Almere. Fijne feestdagen allemaal!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Van 1 tot en met 5 maart 2023 vindt de 41ste editie van de Yonex Dutch Junior International plaats. 350 topbadmintonners onder 19…

26 januari 2023

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Debora Jille en Ties van der Lecq (WR-74) zijn helaas uitgeschakeld in de tweede ronde van de Indonesia Masters.

26 januari 2023

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Volgens Badminton Vlaanderen heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) op basis van het advies van Sport Vlaanderen…

22 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!