SportSport

VELO speelt gelijk in Amersfoort

VELO speelt gelijk in Amersfoort

In de laatste wedstrijd van het jaar 2014 heeft VELO af moeten reizen naar Amersfoort. In Amersfoort werd tegen de nummer vier van de Carlton Eredivisie een gelijkspel behaald.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het team uit Wateringen beschikte na lang blessureleed eindelijk weer over een volledig fit team. Dit uitte zich direct in een vliegende start van Van Zundert VELO, want de dubbels van Myke Halkema en Lisa Khoeblal, en Jim Middelburg en Russell Muns, werden vrij eenvoudig in twee sets gewonnen. Ruud Nagel wist in de herensingle na een mindere eerste set knap de tweede set te pakken, maar helaas zette zijn goede spel niet door in de derde set. Hij verloor helaas in drie sets van Michael Fowke.

Invaller Ewout Beukers speelde een goede single tegen Edwin Ekiring en kwam nog dichtbij, maar verloor uiteindelijk in twee sets. In de damessingles konden Lisa Khoeblal en Imke van der Aar het helaas ook niet bolwerken. Beide verloren in twee sets.

Hierdoor kwam VELO op een 4-2 achterstand en werden de gemengddubbels dus erg belangrijk. Gelukkig werden ze alle twee gewonnen. Russell Muns en Myke Halkema hadden er drie sets voor nodig en Jim Middelburg en Imke van der Aar wonnen in twee sets. Hiermee werd de stand gelijk getrokken en eindigde de wedstrijd in Amersfoort in een gelijkspel.

Volgend weekend staan er geen wedstrijden gepland van de Carlton Eredivisie vanwege de feestdagen. De week erna op zaterdag 3 januari 2015 speelt Van Zundert / VELO een thuiswedstrijd tegen BV Almere. Fijne feestdagen allemaal!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!