Weekendje Limburg uit en thuis voor Slotermeer

Weekendje Limburg uit en thuis voor Slotermeer

Aanstaand weekend zal team 1 van Slotermeer zich moeten inspannen in het door BNL vastgestelde dubbelweekend in de vaderlandse eredivisie. Zaterdagavond zal in dat kader de uitwedstrijd tegen Roosterse 1 vanaf 19:00 uur zijn beslag krijgen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Roosterse, dat met een iets beter gemiddelde, gelijk staat met Slotermeer - 45 punten uit 12 wedstrijden - zal net als Slotermeer alles uit de kast moeten halen om nog een hele kleine kans te houden op de playoffs. In ieder geval is het een strijd om een plek in het linker rijtje en dat zal voor beide teams al reden genoeg zijn om er vol tegenaan te gaan.

Zondag, aanvang 13:30 uur, zal in de Laan van Spartaan de volgende wedstrijd van het dubbelweekend plaatsvinden. Slotermeer zal het dan opnemen tegen Victoria 1 dat met 31 pnt. uit 12 wedstrijden plaats acht bezet op de ranglijst. Ook hier zal sprake zijn van een wedstrijd "met het mes op tafel" en we nodigen iedereen uit om te komen genieten van een weekend met badminton op niveau.

  • Zaterdag 13 december Roosterse - Slotermeer: 19:00 uur Albertzaal te Roosteren
  • Zondag 14 december Slotermeer - Victoria: 13:30 uur Laan van Spartaan te Amsterdam

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!