SportSport

Twee eendagstoernooien in één weekend bij BC Delft

Twee eendagstoernooien in één weekend bij BC Delft

BC Delft organiseert dit seizoen twee senioren toernooien in het weekend van 21 en 22 februari. Dat weekend is voor Zuid-Holland de start van de voorjaarsvakantie en velen zullen de skipistes opzoeken.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Maar voor de thuisblijvers, en dat zijn er ook veel, zijn de toernooien de ideale gelegenheid om een paar weken na de competitie weer eens serieuze wedstrijden te spelen.

BC Delft is meegegaan in de trend van de eendagstoernooien: zaterdag 21 februari is er een toernooi voor de categoriën 2, 4 en 6 en op zondag 22 februari is er een toernooi speciaal voor recreanten en spelers in de categorie 8.

Voorzitter van de toernooicommissie Wouter van der Wal: "Delft is een stad met veel recreatieve spelers maar nauwelijks toernooien in de regio voor deze groep. Dus dachten we vorig jaar, laten we gewoon eens een recreantentoernooi organiseren. Iedereen was erg enthousiast maar achteraf hoorden we van veel mensen van buiten Delft dat ze er niet van op de hoogte waren en graag mee hadden willen doen. Daarom willen we nu meer bekendheid geven aan het recreantentoernooi."

Zowel voor het recreantentoernooi als voor het zaterdagtoernooi wordt gespeeld in poule-afvalsysteem dus iedereen speelt tenminste twee partijen per onderdeel. Hoofdsponsor AllRackets.com is op beide toernooien aanwezig met een stand met badmintonartikelen. Inschrijven voor beide toernooien kan via toernooi.nl. Inschrijven voor het recreantentoernooi op de zondag kan daarnaast ook door een e-mail te sturen naar: wouter_van_der_wal@hotmail.com met daarin je naam en de gewenste spelonderdelen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

In de afgelopen 22 jaar hebben de volgende vrouwen zich voor de olympische spelen geplaatst in het enkelspel: Judith Meulendijks,…

16 augustus 2022

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Op die vraag heeft top 100 speler Joran Kweekel (24 jaar) nog geen scherp antwoord. Op de vraag waarom hij zo wisselvallig kan…

16 augustus 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Vorige week waren de Europese Veteranen Kampioenschappen 2022 in Slovenië. De Nederlandse ploeg ging met een tas vol…

15 augustus 2022

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!