SportSport

Twee eendagstoernooien in één weekend bij BC Delft

Twee eendagstoernooien in één weekend bij BC Delft

BC Delft organiseert dit seizoen twee senioren toernooien in het weekend van 21 en 22 februari. Dat weekend is voor Zuid-Holland de start van de voorjaarsvakantie en velen zullen de skipistes opzoeken.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Maar voor de thuisblijvers, en dat zijn er ook veel, zijn de toernooien de ideale gelegenheid om een paar weken na de competitie weer eens serieuze wedstrijden te spelen.

BC Delft is meegegaan in de trend van de eendagstoernooien: zaterdag 21 februari is er een toernooi voor de categoriën 2, 4 en 6 en op zondag 22 februari is er een toernooi speciaal voor recreanten en spelers in de categorie 8.

Voorzitter van de toernooicommissie Wouter van der Wal: "Delft is een stad met veel recreatieve spelers maar nauwelijks toernooien in de regio voor deze groep. Dus dachten we vorig jaar, laten we gewoon eens een recreantentoernooi organiseren. Iedereen was erg enthousiast maar achteraf hoorden we van veel mensen van buiten Delft dat ze er niet van op de hoogte waren en graag mee hadden willen doen. Daarom willen we nu meer bekendheid geven aan het recreantentoernooi."

Zowel voor het recreantentoernooi als voor het zaterdagtoernooi wordt gespeeld in poule-afvalsysteem dus iedereen speelt tenminste twee partijen per onderdeel. Hoofdsponsor AllRackets.com is op beide toernooien aanwezig met een stand met badmintonartikelen. Inschrijven voor beide toernooien kan via toernooi.nl. Inschrijven voor het recreantentoernooi op de zondag kan daarnaast ook door een e-mail te sturen naar: wouter_van_der_wal@hotmail.com met daarin je naam en de gewenste spelonderdelen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!