SportSport

Slechts een enkel punt voor Slotermeer

Slechts een enkel punt voor Slotermeer

Zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Almere. Allemaal hadden we er zin in na de vorige wedstrijd die niet zo lekker gelopen was. En de wedstrijd tegen Amersfoort die afgelast was.

SportSport

Maak kennis met Noah Haase!

Vol goede moed startten we de wedstrijden in de herendubbel en damesdubbel. Ralph en Andrie namen het op tegen Pang/Khodabux. Janne en Ocoy speelden tegen Djajawasito/Seinen. Bij de heren was ging het iets te snel in de eerste set maar met bepaalde keuzes in de tweede set kwamen er toch meer rally's. Bij de dames waren er rally's genoeg. Deze was dan ook spannend tot het laatste punt. Helaas werden beide partijen verloren.

Léon mocht tegen Justin aantreden. Dit zou een lastige partij kunnen worden. Justin begon heel sterk aan de singel. Speelde heel snel en heel vast. Maakte zo min mogelijk fouten. Léon had daar niet veel grip op maar probeerde alles uit de kast te halen om Justin het zo moeilijk mogelijk te maken. Helaas speelde Léon teveel onnodig uit in het achterveld. De 2de set walste Justin over Léon heen. Totdat er bijna een omkeer punt was. Léon maakte ineens veel punten achter mekaar door heel goed spel te laten zien. Helaas was de achterstand te groot om deze nog in te halen.

Raquel mocht tegen Tamara. Deze weten we als geen ander die geeft nooit op en blijft voor alles shuttles gaan. Raquel bleef goed vechten maar moest toch haar meerdere erkennen dit keer. Andrie had zin om tegen Eric te singelen. De eerste set was Eric oppermachtig. Hij wilde laten zien waarvoor hij naar Almere is gekomen en strafte Andrie af. De tweede set ging Andrie voor elk punt vechten en kwamen er zodoende leuke rally's uit voort. Maar ook deze set was Eric te sterk.

Ocoy mocht tegen Manon singelen. Deze twee dames waren aan elkaar gewaagd. Een ware spektakel om naar te kijken voor het publiek. Uiteindelijk wist Ocoy voor Slotermeer het punt binnen te halen. De twee mixen zijn helaas verloren gegaan. Léon en Janne tegen Khodabux en Van der Hoeven kwamen niet bepaald in hun spel. En de tegenstanders straften dat ook gelijk af. Ralph en Raquel wisten de eerste set nog af te pakken van Teeuwen en Seinen. Door heel goed spel te laten zien. De tweede en derde set kwamen ze niet meer in hun spel wat ze in de eerste set lieten zien. Helaas een 7-1 nederlaag.

Maar kan wel met trots zeggen dat ondanks het hele sterke team van Almere we toch in elke partij hebben kunnen laten zien wat vechten is. Iets wat we vorige wedstrijden een beetje hebben laten liggen. Vol goede moed gaan we weer fris er tegenaan deze week om aankomend weekend een goed resultaat te zien en hopelijk ook neer te kunnen gaan zetten.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Joran Kweekel en Nadia Choukri nieuwe Nederlands Kampioen Badminton 2023

Joran Kweekel en Nadia Choukri nieuwe Nederlands Kampioen Badminton 2023

Joran Kweekel (mannenenkel) en Nadia Choukri (vrouwenenkel) hebben de enkelspeltitels veroverd op het NK Badminton 2023.

5 februari 2023

Nadia Choukri klopt first seed Jaymie Laurens op NK Badminton 2023

Nadia Choukri klopt first seed Jaymie Laurens op NK Badminton 2023

Nadia Choukri heeft verrassend de finale van het vrouwenenkel bereikt op het NK Badminton 2023. In de halve finale in…

5 februari 2023

Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 hebben Alida Chen en Amy Tan voor een verrassing gezorgd in het vrouwenenkel. In Topsportcentrum Almere…

4 februari 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 in Topsportcentrum Almere hebben de titelfavorieten geen fout gemaakt in de eerste ronde.

4 februari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!