Trainersmonitor: badmintontrainer in beeld

Trainersmonitor: badmintontrainer in beeld

Elke week geven duizenden trainers lessen aan badmintonners op alle niveaus. Tijdens de trainersopleidingen merken de docenten van Badminton Nederland dat de trainers in opleiding allemaal een verschillende achtergrond en daarbij passende wensen hebben.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Daar spelen zij graag op in met hun begeleiding naar het trainerschap. Na de opleiding gaan de trainers ieder hun eigen weg in vaak hun eigen vereniging. Daar doen zij nieuwe ervaringen op, wat weer nieuwe vragen oplevert. Maar waar ze actief zijn en wat deze vragen zijn, weet Badminton Nederland niet.

In oktober hebben alle trainers die ooit een opleiding bij Badminton Nederland hebben gevolgd een uitnodiging gekregen om de trainersmonitor in te vullen.

Ook trainers die de opleiding niet hebben afgerond wordt gevraagd om de vragenlijst in te vullen, omdat veel van hen wel actief zijn (geweest) bij de vereniging. Met de trainersmonitor wil Badminton Nederland alle actieve, maar ook oud-trainers in beeld brengen. Wie ben jij, welke badmintonners train je, hoe vaak geef je les, wil je meer lesgeven en wat wil je nog leren, zijn vragen die worden gesteld. Met de antwoorden bekijkt Badminton Nederland hoe zij actieve trainers kan helpen bij hun wekelijkse activiteit: training geven aan de duizenden actieve badmintonners!

Laat ons weten wie je bent en wat je wilt!

Alle trainers die bij Badminton Nederland een opleiding hebben gevolgd, hebben persoonlijk de oproep om de trainersmonitor in te vullen ontvangen. Heb jij ooit een trainersopleiding bij Badminton Nederland gevolgd, maar geen bericht ontvangen: dan zijn wij ook op zoek naar jouw antwoorden! Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je nu doet en of wij je kunnen helpen als je nog actief bent of weer actief wilt worden! Als je inmiddels al bent gestopt met training geven, zijn wij ook benieuwd naar de reden waarom je bent gestopt. Je helpt ons sowieso en wellicht wij jou straks ook!

De vragenlijst van de trainingsmonitor is beschikbaar van 19 oktober tot 17 november 2015. Heb je geen bericht ontvangen, stuur dan een e-mail naar opleidingen@badminton.nl dan sturen we je de vragenlijst toe.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!