clubzoeker

VELO wint ook vijfde speelronde van de Carlton Eredivisie

VELO wint ook vijfde speelronde van de Carlton Eredivisie

Zaterdagavond 17 oktober speelde VELO de vijfde speelronde van de Carlton Eredivisie tegen Roosterse. Na een geslaagde afscheidsreceptie van Gerard van Zundert won VELO alweer de vijfde wedstrijd op rij.

clubzoeker

Ken je HV BRAVO al?

Doordat een grote meerderheid van de aanwezigen bij de afscheidsreceptie van Gerard ook aanwezig was bij de wedstrijd van het eerste team, werd er in een druk bezette hal begonnen aan de wedstrijd tegen Roosterse.

Het damesdubbel Halkema/Khoeblal-Malaihollo had niet meer dan twee sets nodig om het duo Knuth/Knaepen te verslaan. De heren Middelburg/Vlaar waren goed op dreef door de eerste set te winnen, maar begin tweede set moest Nico Hermans helaas opgeven door een blessure aan zijn schouder. Dit betekende een 2-0 voorsprong voor de Wateringers.

De heren Stijn de Langhe en Alex Vlaar traden aan de singel. Stijn vocht voor wat hij waard was, maar moest zijn meerdere erkennen in Marijn Put. Alex had daarentegen niet veel moeite met zijn tegenstander Rick Steuten en pakte de winst in twee sets. Imke van der Aar speelde vervolgens een goede singel tegen Ann Knaepen. Na winst in de eerste set en verlies in de tweede set, herpakte Imke zich goed in de derde set en sleepte zo de winst binnen. Lisa Khoeblal-Malaihollo speelde tegen de lange Wendy Hoeve. Zoals wel vaker tussen hen werd het ook dit keer een driesetter, waarin Wendy ditmaal aan het langste eind trok. Dit bracht de tussenstand op 4-2 voor VELO.

Het gemengddubbel Halkema/Middelburg had in het begin wat moeite met de tegenstanders Knuth/Steuten, maar in de derde set heersten zij weer zoals vanouds, waardoor de winst een feit was. Van der Aar/De Langhe hadden ook moeite met hun tegenstanders Molenmaker/Put. Na een lange driesetter ging de winst uiteindelijk naar Roosterse met 21-19 in de derde set. De eindstand werd hiermee op 5-3 voor Van Zundert / VELO gebracht.

De volgende wedstrijd van Van Zundert / VELO is volgende week zaterdag 24 oktober om 17.00 uur tegen Victoria.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!