clubzoeker

VELO lijdt eerste nederlaag

VELO lijdt eerste nederlaag

Het eerste team van VELO heeft zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen te verduren gekregen. Op een uitslag van 6-2 werd van tevoren zeker niet gerekend.

Ken je BC DKC al?

Een verrassing viel in het damesdubbel, waarbij het nog ongeslagen duo Halkema/Malaihollo in twee sets het hoofd moest buigen voor Alida Chen en Debora Jille. In het herendubbel viel de beslissing in de verlenging van de derde game in het voordeel van Ridder/De Vries van Amersfoort, ten koste van het eveneens tot dusver ongeslagen koppel Middelburg/Vlaar.

In het eerste mannenenkelspel was het Stijn de Langhe die het eerste punt voor VELO uit het vuur sleepte, ten koste van Vincent de Vries. Imke van der Aar, opgesteld tegen Yao Jie, liet zien wat ze in zich heeft maar moest het hoofd buigen voor de ervaren Jie. De sterk spelende Alida Chen en Edwin Ekiring bezorgden Amersfoort de 5-1 ten koste van respectievelijk Lisa Malaihollo en Alex Vlaar.

Het eerste gemengddubbel bestond uit de koppels Middelburg/Halkema en Ridder/De Laak. In de eerste set boden Ridder/De Laak nog de nodige tegenstand maar in de tweede game lieten Middelburg/Halkema zien wellicht het sterkste mixkoppel in de Nederlandse competitie te zijn.

Het tweede gemengddubbel bestond uit Ekiring/Jille tegenover de Langhe/Van der Aar. Het VELO-koppel kwam niet goed in de wedstrijd, waarna Amersfoort het laatste punt naar zich toe trok.

De volgende wedstrijd van VELO vindt plaats op zondag 8 november om 15.00 uur tegen BV Almere. Ze zullen spelen in de eigen vertrouwde VELO-hal.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Badmintonner Imke van der Aar verhuist naar Denemarken voor badmintondroom

Badmintonner Imke van der Aar verhuist naar Denemarken voor badmintondroom

Het badmintonlooppad van Instagram-fanate Imke van der Aar is danig van koers veranderd nadat ze uit de selectie is gezet door de…

5 augustus 2021

Ruben Jille trekt zich terug uit Denmark Masters

Ruben Jille trekt zich terug uit Denmark Masters

Vanochtend maakte nationale selectie speler Ruben Jille bekend dat hij zich heeft afgemeld voor de Denmark Masters. Een blessure…

5 augustus 2021

Wereldranglijst van 3 augustus 2021: Olympiër Mark Caljouw klimt omhoog

Wereldranglijst van 3 augustus 2021: Olympiër Mark Caljouw klimt omhoog

De wereldranglijst badminton wordt elke dinsdag bijgewerkt. Topsporter Mark Caljouw behaalt deze week zijn hoogste notering:…

4 augustus 2021

Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Van woensdag 13 t/m zondag 17 oktober vindt de Dutch Open - dit jaar een international challenge toernooi - plaats in Almere. De…

2 augustus 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!