clubzoeker

Dit zijn de beste tassen voor badmintonspelers

Dit zijn de beste tassen voor badmintonspelers

Je hebt een badmintontas van goede kwaliteit nodig als je regelmatig speelt. Badminton spelen vereist het hebben van een paar schoenen, rackets, reservekleding en sokken, shuttles en andere spullen. Dat zijn veel spullen om mee te nemen.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Gelukkig, als je een goede tas hebt, kun je dat allemaal zonder problemen meenemen. Dat gezegd hebbende, sommige badmintontassen zijn niet goedkoop. Niet iedereen kan veel geld uitgeven alleen voor een tas. Dus hier zijn de vier badmintontassen die we zouden aanraden voor alle spelers, ongeacht hun budget. Eventueel kun je ook een andere rugtas dames aanschaffen, maar de volgende modellen zijn zeker aanraders.

Yonex Team 4926 6 Rackettas

De eerste tas op deze lijst heeft meer het traditionele ontwerp van een rackettas. Hij biedt plaats aan maximaal zes badmintonrackets, heeft een klein zijvak voor accessoires, een groot vak voor kleding, schoenen en shuttles. Het enige wat deze tas mist, is een speciaal schoenenvak, maar je kunt nog een losse schoenentas aanschaffen natuurlijk. Met een enkel handvat en een handvat van een schouderriem is het gemakkelijk te dragen. Een ruimere tas voor degenen die wat meer mee moeten nemen. Meer geschikt voor reguliere spelers met meer rackets en uitrusting.

Yonex 98212 Pro 12 Rackettas

Veruit de grootste tas op deze lijst, het is het beste voor de serieus toegewijde atleet. Met twee racketcompartimenten met elk zes rackets voor in totaal twaalf rackets, een groot hoofdcompartiment, meerdere zijvakken met rits en een speciaal schoenenvak. Deze tas kan worden gebruikt voor twee tot drie personen! Zoveel ruimte en veel luxe details zoals thermisch geïsoleerde vakken voor rackets en dubbel gevoerde schouderbanden, deze tas heeft het allemaal. We zouden deze tas alleen aanbevelen aan degenen die meer uitrusting hebben dan ze kunnen tellen, eventueel kun je zelfs je telefoontasje erin opbergen!

Head Elite Backpack

Deze tas is perfect voor iedereen met een beperkt budget of voor spelers die net beginnen. Als je niet veel spullen hebt, is deze tas perfect voor jou. Het kan twee rackets bevatten, heeft een speciaal vak voor schoenen, een zijvak voor accessoires enz. en een groot hoofdvak voor kleding, drankjes en andere grotere items. Het is de kleinste tas op deze lijst en de goedkoopste. Het is zo groot als de gemiddelde rugzak, dus iedereen kan ermee omgaan, maar groot genoeg om een behoorlijke hoeveelheid uitrusting op te bergen.

Yonex 9831WEX Pro Tournament Rackettas

Als je badminton serieus neemt en gevoel voor stijl hebt, dan is de Yonex 9831WEX Pro tas iets voor jou. Deze tas biedt plaats aan maximaal zes rackets, heeft een zijvak voor al je accessoires, heeft twee hoofdvakken en een schoenenvak. Deze tas heeft genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt. Meer in de vorm van een traditionele plunjezak en minder als een rackettas, het ziet er prachtig uit in combinatie met het geometrische zwartgrijze ontwerp. Dit is een van de duurdere tassen die je kunt krijgen en voor een echte liefhebber is het de moeite waard. Het is het geld echter zeker waard!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!