SportSport

Dit zijn de beste tassen voor badmintonspelers

Dit zijn de beste tassen voor badmintonspelers

Je hebt een badmintontas van goede kwaliteit nodig als je regelmatig speelt. Badminton spelen vereist het hebben van een paar schoenen, rackets, reservekleding en sokken, shuttles en andere spullen. Dat zijn veel spullen om mee te nemen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Gelukkig, als je een goede tas hebt, kun je dat allemaal zonder problemen meenemen. Dat gezegd hebbende, sommige badmintontassen zijn niet goedkoop. Niet iedereen kan veel geld uitgeven alleen voor een tas. Dus hier zijn de vier badmintontassen die we zouden aanraden voor alle spelers, ongeacht hun budget. Eventueel kun je ook een andere rugtas dames aanschaffen, maar de volgende modellen zijn zeker aanraders.

Yonex Team 4926 6 Rackettas

De eerste tas op deze lijst heeft meer het traditionele ontwerp van een rackettas. Hij biedt plaats aan maximaal zes badmintonrackets, heeft een klein zijvak voor accessoires, een groot vak voor kleding, schoenen en shuttles. Het enige wat deze tas mist, is een speciaal schoenenvak, maar je kunt nog een losse schoenentas aanschaffen natuurlijk. Met een enkel handvat en een handvat van een schouderriem is het gemakkelijk te dragen. Een ruimere tas voor degenen die wat meer mee moeten nemen. Meer geschikt voor reguliere spelers met meer rackets en uitrusting.

Yonex 98212 Pro 12 Rackettas

Veruit de grootste tas op deze lijst, het is het beste voor de serieus toegewijde atleet. Met twee racketcompartimenten met elk zes rackets voor in totaal twaalf rackets, een groot hoofdcompartiment, meerdere zijvakken met rits en een speciaal schoenenvak. Deze tas kan worden gebruikt voor twee tot drie personen! Zoveel ruimte en veel luxe details zoals thermisch geïsoleerde vakken voor rackets en dubbel gevoerde schouderbanden, deze tas heeft het allemaal. We zouden deze tas alleen aanbevelen aan degenen die meer uitrusting hebben dan ze kunnen tellen, eventueel kun je zelfs je telefoontasje erin opbergen!

Head Elite Backpack

Deze tas is perfect voor iedereen met een beperkt budget of voor spelers die net beginnen. Als je niet veel spullen hebt, is deze tas perfect voor jou. Het kan twee rackets bevatten, heeft een speciaal vak voor schoenen, een zijvak voor accessoires enz. en een groot hoofdvak voor kleding, drankjes en andere grotere items. Het is de kleinste tas op deze lijst en de goedkoopste. Het is zo groot als de gemiddelde rugzak, dus iedereen kan ermee omgaan, maar groot genoeg om een behoorlijke hoeveelheid uitrusting op te bergen.

Yonex 9831WEX Pro Tournament Rackettas

Als je badminton serieus neemt en gevoel voor stijl hebt, dan is de Yonex 9831WEX Pro tas iets voor jou. Deze tas biedt plaats aan maximaal zes rackets, heeft een zijvak voor al je accessoires, heeft twee hoofdvakken en een schoenenvak. Deze tas heeft genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt. Meer in de vorm van een traditionele plunjezak en minder als een rackettas, het ziet er prachtig uit in combinatie met het geometrische zwartgrijze ontwerp. Dit is een van de duurdere tassen die je kunt krijgen en voor een echte liefhebber is het de moeite waard. Het is het geld echter zeker waard!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Memorabele prestatie op All England door Selena Piek en Robin Tabeling

Memorabele prestatie op All England door Selena Piek en Robin Tabeling

Tijdens de Yonex All England, een Super 1000 toernooi waar de gehele badmintonwereldtop aan meedoet, speelden Selena Piek en…

17 march 2024

Almere naar finale om landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere naar finale om landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie

De ploeg van coach Dave Khodabux was in de halve finale te sterk voor Drop Shot uit Den Haag. DKC plaatste zich na de…

10 march 2024

Finale Nederlandse Badminton Eredivisie op 23 maart in Maaspoort Den Bosch

Finale Nederlandse Badminton Eredivisie op 23 maart in Maaspoort Den Bosch

De spanning stijgt nu de Nederlandse Badminton Eredivisie zijn climax bereikt met de finale op zaterdag 23 maart om 13.30 uur in…

10 march 2024

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!