SportSport

Wat is ProbeerBadminton.nu?

Wat is ProbeerBadminton.nu?

ProbeerBadminton.nu is een ledenwervingscampagne en platform van Badminton Nederland waarmee badmintonclubs 10 introductielessen badminton aanbieden voor slechts €25 en gebruik maken van hetzelfde marketingmateriaal.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Badmintonclubs en Badminton Nederland werken samen

De bond faciliteert online marketing via onder meer social media advertenties en levert posters & flyers voor verspreiding door de badmintonverenigingen. De clubs zorgen zelf voor promotie via lokale en regionale media.

Belangrijkste punten ProbeerBadminton.nu

  • 10 introductielessen
  • voor alle leeftijden
  • voor alle niveaus
  • het kost € 25
  • bij badmintonclubs in de buurt

Voor ProbeerBadminton.nu is Nederland opgedeeld in acht regio's: Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Midden, Oost en Noord.

Succesverhaal ledenwerving

In 2019 namen 53 badmintonclubs deel aan ProbeerBadminton.nu en daardoor startten ruim 600 mensen met badminton. Tijdens de campagne in 2021 waren er 205 deelnemende badmintonclubs en ruim 1.300 mensen schreven zich in voor de mini-cursus badminton.

Geschiedenis ProbeerBadminton: hoe is het ontstaan?

Gaanderse Badmintonclub Poona in de Achterhoek organiseerde omstreeks 2018 een 10-daagse minicursus badminton. Badminton Nederland hoorde via een regiovergadering over het grote succes van dit concept en adopteerde het vervolgens voor een regionale en later landelijke uitrol. In 2021 nemen een kleine 200 badmintonclubs deel aan de ledenwervingsactie ProbeerBadminton.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!