Badminton Nederland wenst ons fijne feestdagen en een sportief 2024!

Badminton Nederland wenst ons fijne feestdagen en een sportief 2024!

Het is weer gelukt: een jaar vol badmintonplezier en -successen! Bij verenigingen, bij onze toppers, bij Badminton Nederland als community van badmintonfanaten.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Samen hebben we de mindere momenten gebruikt om met soms heftige discussies onze organisatie en onze sport beter te maken en vooral hebben we mooie resultaten neergezet. Denk aan het effect van probeerbadminton.nu bij de 152 deelnemende verenigingen, aan de inspirerende topbadmintonprestaties zoals onlangs de EK-kwalificatie van onze mannen en vrouwen, aan het wereldapplaus voor ons Bamito's Jeugdprogramma, bekroond met de Participation Award van de Badminton World Federation, een programma waarvan we al de vruchten zien in toename van jeugd die onze sport omarmt.

Samen hebben we mensen enthousiast gemaakt met onze events, zoals de Yonex Dutch Open en het kwalificatietoernooi van AirBadminton, hoog gewaardeerd op wereldniveau. We hebben ook mee kunnen helpen bij en deelnemen aan de European Para Championships 2023 in Nederland terwijl onze Veteranen Nederland weer trots hebben gemaakt met hun zeven medailles en titels op de mondiale titelstrijd.

Er is te veel gebeurd om alles te kunnen benoemen maar nog een succes is dat we steeds nieuwe leden hebben kunnen aantrekken en nog meer te behouden. Dit alles dankzij iedereen die zich hiervoor inzet. Bij deze wil ik iedereen bedanken en in het bijzonder alle vrijwilligers van de verenigingen en van Badminton Nederland die er dagelijks voor zorgen dat we bestaan en groeien: wedstrijdfunctionarissen, competitie- en toernooiorganisatoren, bestuurders die vaak met lastige zaken te maken krijgen en iedereen die een functie vervult binnen onze sport, betaald of onbetaald.

Zoals ieder jaar wil ik ook alle bezoekers van onze evenementen bedanken en, misschien de belangrijkste van allemaal, onze leden! Bij deze mijn wens voor de komende Feestdagen: warmte, rust en gezelligheid, even tijd om bij te komen en weer op te laden. In het bijzonder wil ik voor degenen die het op dit moment moeilijk hebben en voor wie dus de feestdagen anders zullen, onze steun en onze wensen uitspreken.

Fijne feestdagen!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!