clubzoeker

Badminton Nederland wenst ons fijne feestdagen en een sportief 2024!

Badminton Nederland wenst ons fijne feestdagen en een sportief 2024!

Het is weer gelukt: een jaar vol badmintonplezier en -successen! Bij verenigingen, bij onze toppers, bij Badminton Nederland als community van badmintonfanaten.

Maak kennis met Dion Hoegen!

Samen hebben we de mindere momenten gebruikt om met soms heftige discussies onze organisatie en onze sport beter te maken en vooral hebben we mooie resultaten neergezet. Denk aan het effect van probeerbadminton.nu bij de 152 deelnemende verenigingen, aan de inspirerende topbadmintonprestaties zoals onlangs de EK-kwalificatie van onze mannen en vrouwen, aan het wereldapplaus voor ons Bamito's Jeugdprogramma, bekroond met de Participation Award van de Badminton World Federation, een programma waarvan we al de vruchten zien in toename van jeugd die onze sport omarmt.

Samen hebben we mensen enthousiast gemaakt met onze events, zoals de Yonex Dutch Open en het kwalificatietoernooi van AirBadminton, hoog gewaardeerd op wereldniveau. We hebben ook mee kunnen helpen bij en deelnemen aan de European Para Championships 2023 in Nederland terwijl onze Veteranen Nederland weer trots hebben gemaakt met hun zeven medailles en titels op de mondiale titelstrijd.

Er is te veel gebeurd om alles te kunnen benoemen maar nog een succes is dat we steeds nieuwe leden hebben kunnen aantrekken en nog meer te behouden. Dit alles dankzij iedereen die zich hiervoor inzet. Bij deze wil ik iedereen bedanken en in het bijzonder alle vrijwilligers van de verenigingen en van Badminton Nederland die er dagelijks voor zorgen dat we bestaan en groeien: wedstrijdfunctionarissen, competitie- en toernooiorganisatoren, bestuurders die vaak met lastige zaken te maken krijgen en iedereen die een functie vervult binnen onze sport, betaald of onbetaald.

Zoals ieder jaar wil ik ook alle bezoekers van onze evenementen bedanken en, misschien de belangrijkste van allemaal, onze leden! Bij deze mijn wens voor de komende Feestdagen: warmte, rust en gezelligheid, even tijd om bij te komen en weer op te laden. In het bijzonder wil ik voor degenen die het op dit moment moeilijk hebben en voor wie dus de feestdagen anders zullen, onze steun en onze wensen uitspreken.

Fijne feestdagen!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

27 february 2024

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!