Treedt Malaihollo in voetsporen Yao Jie?

Treedt Malaihollo in voetsporen Yao Jie?

Hoe zal Malaihollo, hier rechts op de foto, het in Taipei doen?

Tijdens de GT Cup scoorde ze met VELO, nu scoort ze met Carlton. Lisa Malaihollo wordt sinds vandaag langs het hele materiaalspectrum van badmintonmerk Carlton ondersteund.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De 23-jarige EUR-studente krijgt de komende drie jaar voor haar individuele badmintonavonturen alles variërend van rackets, kleding, tassen en shuttles tot snaren en grips gesponsord door het dochterbedrijf van Dunlop Slazenger Benelux. Tijdens haar wedstrijden namens VELO zal ze eveneens met materiaal van dit bekende merk de shuttles retourneren.

Samen met teamgenoot Dennis Van Daalen de Jel neemt Malaihollo deel aan het elfde World University Badminton Championship 2010 in Taipei, China. Lisa studeert Criminologie en Dennis studeert aan de Haagse ALO, wat zich in het Engels ook laat vertalen naar 'universiteit'.

De technische directeur van VELO, Rob Konings, zal de twee VELO-spelers begeleiden en hun programma voor individuele spelers vangt op 10 september aan. De Nederlandse topper en eveneens Carlton-speelster Yao Jie (WR-8) nam in het verleden ook al deel aan dit gerenommeerde toernooi, destijds nog namens China.

  • 1990 - XD (2e) Maaike de Boer / Michel Redeker (NED)
  • 1996 - WS (1e) Yao Jie (CHN)
  • 1996 - WS (3e) Karina de Wit (NED)
  • 1998 - WD (3e) Karina de Wit / Ginny Severien (NED)

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Waarom zou je naar Azië gaan om daar twee maanden of langer te gaan trainen bij Huynh en Ron? Het antwoord gaat bij mij al…

27 mei 2022

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In mijn serie gesprekken met mensen van Badminton Nederland heb ik onlangs afgesproken met Jan Helmond. Hij is de huidige…

27 mei 2022

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

In een kort berichtje op bvalmere.nl wordt de leden van eredivisieclub BV Almere medegedeeld dat Sporthal Raggers is verkocht aan…

21 mei 2022

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Enkele maanden lang gaf de website probeerbadminton.nu een foutmelding: veel badmintonclubs dachten dat Badminton Nederland de…

20 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!