clubzoeker

Treedt Malaihollo in voetsporen Yao Jie?

Treedt Malaihollo in voetsporen Yao Jie?

Hoe zal Malaihollo, hier rechts op de foto, het in Taipei doen?

Tijdens de GT Cup scoorde ze met VELO, nu scoort ze met Carlton. Lisa Malaihollo wordt sinds vandaag langs het hele materiaalspectrum van badmintonmerk Carlton ondersteund.

Ken je BV Ribad al?

De 23-jarige EUR-studente krijgt de komende drie jaar voor haar individuele badmintonavonturen alles variërend van rackets, kleding, tassen en shuttles tot snaren en grips gesponsord door het dochterbedrijf van Dunlop Slazenger Benelux. Tijdens haar wedstrijden namens VELO zal ze eveneens met materiaal van dit bekende merk de shuttles retourneren.

Samen met teamgenoot Dennis Van Daalen de Jel neemt Malaihollo deel aan het elfde World University Badminton Championship 2010 in Taipei, China. Lisa studeert Criminologie en Dennis studeert aan de Haagse ALO, wat zich in het Engels ook laat vertalen naar 'universiteit'.

De technische directeur van VELO, Rob Konings, zal de twee VELO-spelers begeleiden en hun programma voor individuele spelers vangt op 10 september aan. De Nederlandse topper en eveneens Carlton-speelster Yao Jie (WR-8) nam in het verleden ook al deel aan dit gerenommeerde toernooi, destijds nog namens China.

  • 1990 - XD (2e) Maaike de Boer / Michel Redeker (NED)
  • 1996 - WS (1e) Yao Jie (CHN)
  • 1996 - WS (3e) Karina de Wit (NED)
  • 1998 - WD (3e) Karina de Wit / Ginny Severien (NED)

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!