SportSport

Van Zundert / VELO gaat voor volle winst

Van Zundert / VELO gaat voor volle winst

Dicky Palyama - hier tijdens het NK 2010 - zal ook van de partij zijn

Aanstaande zaterdag staat de tweede wedstrijd op het programma voor van Zundert / VELO. Op 2 oktober om 19:00 uur zal de wedstrijd beginnen tegen Victoria uit het Limburgse Hoensbroek. Coach Slaats zal 'voor de volle winst' willen gaan.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Manager Albersen kijkt uit naar de ontmoeting met de Limburgers. "In de eerste wedstrijd tegen van Zijderveld misten we nog de echte scherpte, Victoria is een prima tegenstander om te kijken of dit verbeterd is."

Het team zal zeer waarschijnlijk volledig aan de start verschijnen, kopman Dicky Palyama zal terugkeren van enkele internationale toernooien. Victoria staat bekend als een stugge ploeg wat verdiend zijn plekje verworven heeft in de eredivisie. Coach Slaats zal waarschijnlijk zijn sterkste opstelling op de baan willen zetten en zoveel mogelijk punten in Wateringen willen houden.

Iedereen is voor zaterdag a.s. uitgenodigd in de nieuwe sporthal van Van Zundert / VELO aan de Noordweg 26 te Wateringen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!