BC DKC ontvangt dit weekend Limburgse overwinnaars

BC DKC ontvangt dit weekend Limburgse overwinnaars

Kimberley Gardien kan gelukkig ook láchen.

Aanstaande zondag 31 oktober (13.00 uur) staat alweer de zesde competitiewedstrijd BC DKC op het programma. Ditmaal zal de ploeg van trainer Roy Calbo het in 't Zandje opnemen tegen BC Victoria.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De Limburgse tegenstanders beschikken over een goed team met onder andere Robert Kwee, Quintus Thies en Thamar Peters. Maar BC DKC is alles behalve kansloos en zal strijden voor zoveel mogelijk punten.

Op dit moment staat BC DKC met twaalf punten op een achtste plek in de Eredivisie. BC Victoria staat daar, met zeven punten, één plek onder . De Limburgers hebben echter één wedstrijd minder gespeeld en topploegen Duinwijck en Van Zundert VELO al als tegenstanders gehad. Victoria wist de andere twee wedstrijden tegen Roosterse BC en BC Smashing te winnen met 5-3 en 6-2.

BC DKC heeft inmiddels twaalf punten verdiend en dat geeft vertrouwen. Zo wist de Haagse ploeg twee punten te pakken bij BC Amersfoort (2-6) en afgelopen wedstrijd werd zelfs één punt gepakt van huidig landskampioen Van Zundert VELO. Ruben Wijers bleek de sterkste in duel met Dennis van Daalen de Jel. Daarnaast heeft de Haagse ploeg met 6-2 gewonnen van concurrent TFS'57.

Aanstaande zondag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma zonder dat er andere teams van BC DKC aan het spelen zijn. Sporthal 't Zandje staat dus helemaal in het teken van de Eredivisie. We roepen daarom alle fans op weer in volle getallen aanwezig te zijn en Robbert, Ruben, Bouke, Veerle, Kimberly en Tak Ling naar de overwinning te schreeuwen!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!