clubzoeker

BC DKC ontvangt dit weekend Limburgse overwinnaars

BC DKC ontvangt dit weekend Limburgse overwinnaars

Kimberley Gardien kan gelukkig ook láchen.

Aanstaande zondag 31 oktober (13.00 uur) staat alweer de zesde competitiewedstrijd BC DKC op het programma. Ditmaal zal de ploeg van trainer Roy Calbo het in 't Zandje opnemen tegen BC Victoria.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De Limburgse tegenstanders beschikken over een goed team met onder andere Robert Kwee, Quintus Thies en Thamar Peters. Maar BC DKC is alles behalve kansloos en zal strijden voor zoveel mogelijk punten.

Op dit moment staat BC DKC met twaalf punten op een achtste plek in de Eredivisie. BC Victoria staat daar, met zeven punten, één plek onder . De Limburgers hebben echter één wedstrijd minder gespeeld en topploegen Duinwijck en Van Zundert VELO al als tegenstanders gehad. Victoria wist de andere twee wedstrijden tegen Roosterse BC en BC Smashing te winnen met 5-3 en 6-2.

BC DKC heeft inmiddels twaalf punten verdiend en dat geeft vertrouwen. Zo wist de Haagse ploeg twee punten te pakken bij BC Amersfoort (2-6) en afgelopen wedstrijd werd zelfs één punt gepakt van huidig landskampioen Van Zundert VELO. Ruben Wijers bleek de sterkste in duel met Dennis van Daalen de Jel. Daarnaast heeft de Haagse ploeg met 6-2 gewonnen van concurrent TFS'57.

Aanstaande zondag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma zonder dat er andere teams van BC DKC aan het spelen zijn. Sporthal 't Zandje staat dus helemaal in het teken van de Eredivisie. We roepen daarom alle fans op weer in volle getallen aanwezig te zijn en Robbert, Ruben, Bouke, Veerle, Kimberly en Tak Ling naar de overwinning te schreeuwen!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Waarom zou je naar Azië gaan om daar twee maanden of langer te gaan trainen bij Huynh en Ron? Het antwoord gaat bij mij al…

27 mei 2022

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In mijn serie gesprekken met mensen van Badminton Nederland heb ik onlangs afgesproken met Jan Helmond. Hij is de huidige…

27 mei 2022

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

In een kort berichtje op bvalmere.nl wordt de leden van eredivisieclub BV Almere medegedeeld dat Sporthal Raggers is verkocht aan…

21 mei 2022

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Enkele maanden lang gaf de website probeerbadminton.nu een foutmelding: veel badmintonclubs dachten dat Badminton Nederland de…

20 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!