clubzoeker

Yao Jie en een man in een pak

Yao Jie en een man in een pak

Wat is er de laatste dagen toch veel te doen geweest over niets. Open brieven werden geschreven, oud-IBM'ers plaatsten foto's van zichzelf op hun site en jawel: de meesten van ons spraken uit zoveelstehandse bronnen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Als zelfs al Papendallers zélf zich op de sociale netwerken gaan frustreren over deze conclusies, dan gaat het zeker de verkeerde kant op. Zij moeten zich kunnen bezighouden met hun sport en zich niet hoeven ergeren over wat de buitenwacht dénkt dat er allemaal in Papendal gebeurt. Of niet gebeurt.

Tijdens de Yonex Dutch Open spraken we met Yao Jie, die met haar vriendelijkheid onze vragen op een ontwapenende manier beantwoordde. Lekker over badminton praten, niet over 'het gezeur' eromheen.

Daarom kijken we ook uit naar het aanstaande verslag van Duinwijck - Van Zundert / VELO door Piet. Een goed voorbeeld van iemand die op zijn eigen manier probeert om badminton zichtbaarder te maken. En Piet, we verwelkomen je reportages natuurlijk ook graag op ons eigen YouTube-kanaal: youtube.com/badmintonline!

Terug naar Jie. Ze had zojuist haar halve finale tegen de uiterst lenige Japanse Ai Goto gespeeld. Bekijk hieronder de video. Om de grapjassen voor te zijn: ik zal bij een volgend interview ook mijn West-Brabantse zachte-g-nederlands ondertitelen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!