Dit is pas het begin

Dit is pas het begin

Lotte heeft er zin in, maar is ook realistisch: zij en Ruud werken wedstrijd voor wedstrijd verder.

In de halve finale hebben Lotte Jonathans en Ruud Bosch het niet gered. Het koppel moet elkaars spel nog verder verkennen en vooral kilometers maken op de baan, aldus een vriendelijke Jonathans. "Dit is pas het begin!"

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Hun tegenstanders Sorokina/Nikolaenko zorgden er voor dat de Nederlanders totaal niet in hun spel kwamen en speelden het zeer soepel uit met 14/21 15/21. "Alles net niet", concludeerde Ruud Bosch na afloop.

Yao Jie bereikt de finale

Zondag gaat Yao Jie voor haar hattrick in Almere. Een heerlijke 1e game van 30-28 bracht de bijna 2.500 toeschouwers geregeld de handen op elkaar. Die steun bracht haar de overwinning. Jie heeft tot nu toe een mooie week in Almere en die gaat een vervolg krijgen. De Duitse Juliane Schenk is haar tegenstander.

Eric Pang redt het niet

Helaas is het Eric Pang niet gelukt om voor het tweede achtereen volgende jaar de fnale te bereiken. Wat ontzettend jammer dat we niet de familie Pang/Yao mogen aanschouwen op de finaledag van de Yonex Dutch Open. De 1e game had Eric de mogelijkheid om de winst te pakken maar dit lukte helaas met 22/10 niet. Wat Ron Daniëls - zijn coach - vanaf de kant ook deed, Eric liep in de 2e game constant achter de feiten aan. De Japanner Sho Sasaki won in de 2e met 21/8.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!