clubzoeker

Zijn mannen nou zo dom?

Zijn mannen nou zo dom?

Altijd weer die haantjes he...

Na het doornemen van de berichten op de bekende badmintonsites vandaag en gister, blijkt het dat ik heb liggen slapen. Dwars door alle problemen heen die zich de afgelopen twee dagen in Nederland hebben afgespeeld, niemand had me wakker gemaakt om me te wijzen op de landverschuiving die heeft plaats gevonden.

clubzoeker

Ken je BadmintonBoZ al?

Nog eens goed kijken en lezen, want ik begrijp er niks van. Censuur bij Piet Ridder, Ron Daniëls over de rooie en dan een hele lang rij andere haantjes: de een kraait nog harder dan de andere. Moest gelijk denken of het anders was geweest als het vrouwen waren geweest? Dan had je gelijk gehoord dat Mevrouw Piet weer een opvlieger had, waarschijnlijk door de overgang. En Mevrouw Piet heeft Mevrouw Ron waarschijnlijk op het slechtste tijdstip van de maand aangesproken. Niets van aantrekken twee emotionele ouwe wijven.

Het is door de ogen van een vrouw wel heel duidelijk hoor jongens. Jullie zijn twee vriendinnen die alle twee al HEEEEEEEEL lang roepen dat jullie de aantrekkelijke Mr Yonex helemaal niets vinden. Dat doen pubermeisjes wel meer als ze verliefd zijn. De overgang is ook een soort puberteit. En Mevrouw Piet heeft het mannetje aan de haak geslagen en zegt nu tegen Mevrouw Ron dat zij geen lelijke dingen meer mag zeggen over HAAR vriend.

Dus wat is er gebeurd en wat heeft de aardverschuiving tot stand gebracht als je op de vrouwelijke intuïtie af gaat? Piet heeft de site verkocht aan Yonex, hij krijgt eindelijk wat hard verdiende centen of rackets want het is niet vanzelf gegaan. En Yonex laat de site lekker in slaap onder de kop R.I.P. Opgeruimd staat netjes. Dit hadden vrouwen binnen 10 min op het toilet kunnen bedenken, want dit is ónze wereld... waar mannen niets van begrijpen.

Alice

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Alice

Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Waarom zou je naar Azië gaan om daar twee maanden of langer te gaan trainen bij Huynh en Ron? Het antwoord gaat bij mij al…

27 mei 2022

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In mijn serie gesprekken met mensen van Badminton Nederland heb ik onlangs afgesproken met Jan Helmond. Hij is de huidige…

27 mei 2022

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

In een kort berichtje op bvalmere.nl wordt de leden van eredivisieclub BV Almere medegedeeld dat Sporthal Raggers is verkocht aan…

21 mei 2022

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Enkele maanden lang gaf de website probeerbadminton.nu een foutmelding: veel badmintonclubs dachten dat Badminton Nederland de…

20 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!