clubzoeker

Zijn mannen nou zo dom?

Zijn mannen nou zo dom?

Altijd weer die haantjes he...

Na het doornemen van de berichten op de bekende badmintonsites vandaag en gister, blijkt het dat ik heb liggen slapen. Dwars door alle problemen heen die zich de afgelopen twee dagen in Nederland hebben afgespeeld, niemand had me wakker gemaakt om me te wijzen op de landverschuiving die heeft plaats gevonden.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Nog eens goed kijken en lezen, want ik begrijp er niks van. Censuur bij Piet Ridder, Ron Daniëls over de rooie en dan een hele lang rij andere haantjes: de een kraait nog harder dan de andere. Moest gelijk denken of het anders was geweest als het vrouwen waren geweest? Dan had je gelijk gehoord dat Mevrouw Piet weer een opvlieger had, waarschijnlijk door de overgang. En Mevrouw Piet heeft Mevrouw Ron waarschijnlijk op het slechtste tijdstip van de maand aangesproken. Niets van aantrekken twee emotionele ouwe wijven.

Het is door de ogen van een vrouw wel heel duidelijk hoor jongens. Jullie zijn twee vriendinnen die alle twee al HEEEEEEEEL lang roepen dat jullie de aantrekkelijke Mr Yonex helemaal niets vinden. Dat doen pubermeisjes wel meer als ze verliefd zijn. De overgang is ook een soort puberteit. En Mevrouw Piet heeft het mannetje aan de haak geslagen en zegt nu tegen Mevrouw Ron dat zij geen lelijke dingen meer mag zeggen over HAAR vriend.

Dus wat is er gebeurd en wat heeft de aardverschuiving tot stand gebracht als je op de vrouwelijke intuïtie af gaat? Piet heeft de site verkocht aan Yonex, hij krijgt eindelijk wat hard verdiende centen of rackets want het is niet vanzelf gegaan. En Yonex laat de site lekker in slaap onder de kop R.I.P. Opgeruimd staat netjes. Dit hadden vrouwen binnen 10 min op het toilet kunnen bedenken, want dit is ónze wereld... waar mannen niets van begrijpen.

Alice

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Alice

Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!