SportSport

Van Dooremalen en Jonathans in Schotland International

Van Dooremalen en Jonathans in Schotland International

Kelvin Hall International Sports Arena

Paulien van Dooremalen en Lotte Jonathans spelen vrijdag 26 november om 18.00 uur hun eerste damesdubbel tijdens de Bank of Scotland International Badminton Championships.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het als eerste geplaatste koppel bekleedt momenteel de 12 plaats op de wereldranglijst. Hiermee zal hun 'first seed' positie voor een groot deel te verklaren.

In de eerste partij treffen ze de Duitse Isabel Herttrich en Inken Wienefeld. In september dit jaar stonden zij ook al tegenover elkaar, destijds was een kwartfinale van de Yonex Belgian International het strijdtoneel. Deze partij werd overigens met 21-12 en 21-17 in het voordeel van onze landgenotes besloten.

Zaterdag zullen zij, bij succesvolle doorgang, de Schotse Kirsty Gilmour en Engelse Panuga Riou tegenkomen. Door nog onbekende reden is dit gelegenheidskoppel - ze hebben een bye en een 'geen wedstrijd - in de kwartfinale beland.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

De eerste dag was het vooral uitrusten van de reis. Ik hoorde de verhalen van spelers die te snel wilden gaan trainen en daardoor…

16 mei 2022

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Na een gedwongen onderbreking van twee jaar kon afgelopen weekend een vervolg worden gegeven aan de lange reeks door Badminton…

16 mei 2022

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

In de nieuwe podcast van Badminton Inside wordt het transfernieuws rondom BC Drop Shot uitgebreid besproken en laat playing coach…

13 mei 2022

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Badminton is groot in Nederland: ruim 300.000 mensen spelen minstens één keer per maand badminton. Het is de…

11 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!