Waarom zitten mannen in praatgroepen?

Waarom zitten mannen in praatgroepen?

Een koud glas melk is goed voor je. Tenzij het er al 25 jaar ongekoeld staat. (Of als je allergisch bent voor lactose.)

Omdat ze zijn wat ze graag hadden willen hebben... grote lullen. Sorry voor deze vleesindustrieverwerkende opmerking in het begin van mijn betoog.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ik weet niet echt goed hoe ik moet beginnen. Ik heb namelijk misschien wel een fout begaan door pasgeleden Ron Daniëls te vergelijken met Wilders. Ook al vind ik nog steeds dat hij een grote bek heeft: ik moet ik wel toegeven dat hij bijna de enige is die wat te vertellen heeft in Nederland.

Ik ben niet echt thuis in de badmintonwereld, maar ik kan HELEMAAL NIETS vinden van ene Gerben nogwat... En hij is een / de bondscoach: de stem van de badminton bond, de man voor de microfoon bij de radio en voor de TV. Het is nog erger met de bullebak op de achtergrond, ene Martijn. Die was al de baas voordat ik was geboren, maar er is niets van hem te vinden dat indruk maakt.

Dus maakt dit Ron Daniëls de eenoog die de koning is in het land der blinden?

Misschien ben ik wel iets te veel vrouw, want ik kan dus echt helemaal niet begrijpen dat de MANNEN die onze bond besturen zich zo voor gek laten zetten door de dagelijkse leiding. Waar zijn de resultaten van Martijn als je de geïmporteerde talenten niet meetelt?

Volgens mij doen ze alleen maar alsof ze iets van badminton afweten. Dat is misschien ook de reden dat die Daniëls zo slim lijkt: de mensen in Nederland hebben niets om mee te vergelijken. Er is de schrijfgrage Ron Daniëls en dan is er een een hele tijd niets, gevolgd door nog meer niets en dan komen de kinderen van Badminton Nederland er achteraan.

Dat maakt hem ook weer een beetje Wilders: ik heb een hekel aan de verpakking, maar hij is de enige die over de inhoud durft te praten. Af en toe heb je niets aan politiek correct gelul. Hoe is het mogelijk - dat na wat ik allemaal gelezen heb van de hand van de Wilders van het badminton - dat je helemaal niets hoort van de bond? Op de site van de bond bestaat Ron Daniëls nog niet eens. Hij is helemaal niet bekend als trainer in Nederland... wat is hier aan de hand?

Hoe is het mogelijk dat een van de beste spelers van Nederland zich op de Yonex Dutch Open laat bijstaan door deze man. Zijn diee spelers ook gek? Waarom reageren mensen zo heftig als ik zeg dat het een schreeuwer is. Waarom hoor ik geen negatieve geluiden van spelers die met hem hebben gewerkt en zijn het alleen de spelers die NIET met hem hebben gewerkt die er negatief over praten?

Mannen binnen Badminton Nederland: stop met het denken aan te kleine lullen. Als je de pikorde wil stellen dan moet je ze naast elkaar leggen. Dan weet je wie de grootste heeft...

Alice

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Alice

Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!