50 nieuwe badmintontrainers

50 nieuwe badmintontrainers

Diverse leden van verenigingen hebben inmiddels deelgenomen aan de opleidingen Sportleider 2 en 3 badminton die Badminton Nederland organiseert.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Maar liefst 50 deelnemers die deze opleiding in 2011 succesvol hebben afgerond werden afgelopen zaterdag met een diploma-uitreiking in het zonnetje gezet. Hun inzet voor het afronden van een van deze trainersopleidingen werd tijdens de Yonex Dutch Open 2011 beloond met een officieel rijkserkend diploma dat zij in ontvangst mochten nemen. Het aantal gelicentieerde en beschikbare trainers voor de verenigingen blijft hiermee groeien.

\n\n

Ieder jaar organiseert Badminton Nederland twee diploma-uitreikingen voor haar geslaagde trainers tijdens een groot evenement. Naast het in ontvangst nemen van het diploma, worden de geslaagden daarbij in de gelegenheid gesteld om te genieten van de wedstrijden van dit evenement. In februari wordt de eerstvolgende uitreiking georganiseerd tijdens de Europese Kampioenschappen Landenteams 2012 in Amsterdam.

\n\n

Waardering voor nieuwe trainers

\n

Alvorens er is overgegaan tot de uitreiking van het begeerde diploma heeft Maartje Verheul, die diezelfde ochtend was benoemd als bestuurslid opleidingen en jeugdbeleid, haar waardering geuit voor de investering in tijd en energie die iedereen heeft geleverd. Zij benadrukte het belang van goed opgeleide trainers voor het garanderen van kwaliteit in de trainingen voor onze verenigingen en wenste de geslaagden een leuke tijd als trainer toe. Het moment van de uitreiking van de welverdiende diploma's was natuurlijk het belangrijkste en dat ging voor de geslaagden gepaard met een toelichting van veelal hun eigen docent. De persoonlijke anekdotes en complimenten van de docenten zullen een ieder zeker bij blijven.

\n\n

Geslaagd voor Sportleider 2 badminton

\n

Manon van Veldhuizen; Bastiaan Pot; Michiel Hoekstra; Ben Faes; Dennis van Uden; Marco Bouman; Corina van Hooydonk; Sara Deckers; Linda Aponno; Esther Punt; Irene van Westerop; Marjan Vleeming; John Sernee; Tamara Beulenkamp; Wesley van de Kamp; Imro Kollenburg; Piet van Doorn; Chantal van Doorn; Ninke Slaper; Mireille Konings-van Kakerken; Paul van Berkom; Ronny Hasenbalg; Stefan Stijn; Frans van Eijk; Ruth Willems-Likumahwa; Rob van Waardenburg; Simone Reinaerdts; Patrick Looij; Linda van den Broek; Arian Linders; Joost Ridder; Arthur La Rooij; Macey Hanssen; Patti Tabak; Natasja Engels-Burggraaf; Guusje van de Wouw; Adri Kros; Jan-Peter Laros; Hans Glaser; Sander Fase; Rick Blok; Lynn van Oers; Tim Rienstra; Miriam van der Weerden en Frank Stechwey.

\n\n

Geslaagd voor Sportleider 3 badminton

\n

Jos van Luijk; Yvonne Metselaar–Drost; Rohald Vermeulen; Philippe Weijling en Bo Vooghden.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!