clubzoeker

Alle badmintontoppers op EK in Amsterdam

Alle badmintontoppers op EK in Amsterdam

Vandaag is bekend geworden dat het Nederlands team in zijn sterkste formatie kan gaan deelnemen aan de Europese kampioenschappen voor landenteams mannen en vrouwen, dat van 14-19 februari in Amsterdam wordt gehouden.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Er is een akkoord met Yao Jie, Judith Meulendijks, Eric Pang en Dicky Palyama. Dit viertal maakt geen onderdeel uit van het Yonex-contract. Zij hebben eigen contracten. Onlangs sprak de rechtbank uit dat ze toch moeten worden uitgenodigd als ze het vereiste niveau hebben. Het bestuur van Badminton Nederland had al eerder datzelfde standpunt ingenomen.

De afgelopen tijd heeft er intensief overleg plaatsgevonden tussen EK-directeur Eric Bakker namens BNL en trainer Ron Daniëls als vertegenwoordiger van de vier spelers. Dat heeft vandaag geresulteerd in groen licht. Het bestuur van BNL is zeer verheugd over het akkoord. "Wij bedanken de onderhandelaars voor hun inspanningen en we hopen nu in gezamenlijkheid op een mooi EK," aldus voorzitter Ted van der Meer.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!