Alle badmintontoppers op EK in Amsterdam

Alle badmintontoppers op EK in Amsterdam

Vandaag is bekend geworden dat het Nederlands team in zijn sterkste formatie kan gaan deelnemen aan de Europese kampioenschappen voor landenteams mannen en vrouwen, dat van 14-19 februari in Amsterdam wordt gehouden.

clubzoeker

Ken je SV Sparta al?

Er is een akkoord met Yao Jie, Judith Meulendijks, Eric Pang en Dicky Palyama. Dit viertal maakt geen onderdeel uit van het Yonex-contract. Zij hebben eigen contracten. Onlangs sprak de rechtbank uit dat ze toch moeten worden uitgenodigd als ze het vereiste niveau hebben. Het bestuur van Badminton Nederland had al eerder datzelfde standpunt ingenomen.

De afgelopen tijd heeft er intensief overleg plaatsgevonden tussen EK-directeur Eric Bakker namens BNL en trainer Ron Daniëls als vertegenwoordiger van de vier spelers. Dat heeft vandaag geresulteerd in groen licht. Het bestuur van BNL is zeer verheugd over het akkoord. "Wij bedanken de onderhandelaars voor hun inspanningen en we hopen nu in gezamenlijkheid op een mooi EK," aldus voorzitter Ted van der Meer.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!