Duinwijckvoorzitter Patrick Steenkist kondigt vertrek aan

Duinwijckvoorzitter Patrick Steenkist kondigt vertrek aan

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Badminton Club Duinwijck heeft voorzitter Patrick Steenkist (38) aangekondigd aan het eind van het seizoen zijn voorzittersrol te beëindigen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Tijdens de Algemene Leden Vergadering in oktober 2012 zal Joost Moerkerk (34) worden voorgedragen als opvolger. De scheidend voorzitter zal algemeen bestuurslid worden met als specifieke rol de clubvertegenwoordiging in het nieuwbouwproject.

Patrick Steenkist: "Na 4,5 jaar voorzitterschap vind ik het een mooi moment om de voorzittershamer over te dragen. Het lijkt me goed voor de club als er een nieuwe voorzitter komt met nieuwe ideeën om de club weer verder te brengen. Inmiddels ben ik zo'n 15 jaar actief als vrijwilliger binnen verschillende sportverenigingen maar ik blijf me graag als algemeen bestuurslid inzetten voor de nieuw te bouwen Duinwijckhal. Voornamelijk omdat ik het inmiddels tien jaar oude dossier goed ken en met de lokale politici, ambtenaren, wethouder en dergelijke een netwerk heb opgebouwd. Joost zal met zijn neus in een gedreven, jong en kundig bestuur vallen waarin ik het volste vertrouwen heb dat ze Duinwijck qua topsport, breedtesport en talentontwikkeling verder kan brengen."

Joost Moerkerk is momenteel manager van de Badminton Academy Haarlem en bestuurslid van de Vrienden van Duinwijck. Daarnaast speelde hij in het verleden bondscompetitie en dit seizoen is hij op de baan te vinden op de vrijdagavond. Joost is eerder bestuurslid geweest bij Duinwijck. Zo stond hij aan de wieg van het in eigen beheer nemen van het huidige 'Duinpannetje'. Joost is in het dagelijkse leven projectmanager, is getrouwd en heeft een dochter.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Op zaterdag 30 september speelde Smashing de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Amersfoort.

1 oktober 2023

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Na twee overwinningen heeft DKC de eerste nederlaag moeten incasseren. De Haagse badmintonners gingen in de stadsderby tegen Drop…

1 oktober 2023

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere heeft zondagmiddag in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een overtuigende 8-0 overwinning gepakt tegen Roosterse.

1 oktober 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!