SportSport

Duinwijckvoorzitter Patrick Steenkist kondigt vertrek aan

Duinwijckvoorzitter Patrick Steenkist kondigt vertrek aan

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Badminton Club Duinwijck heeft voorzitter Patrick Steenkist (38) aangekondigd aan het eind van het seizoen zijn voorzittersrol te beëindigen.

clubzoeker

Ken je BC'67 Veghel al?

Tijdens de Algemene Leden Vergadering in oktober 2012 zal Joost Moerkerk (34) worden voorgedragen als opvolger. De scheidend voorzitter zal algemeen bestuurslid worden met als specifieke rol de clubvertegenwoordiging in het nieuwbouwproject.

Patrick Steenkist: "Na 4,5 jaar voorzitterschap vind ik het een mooi moment om de voorzittershamer over te dragen. Het lijkt me goed voor de club als er een nieuwe voorzitter komt met nieuwe ideeën om de club weer verder te brengen. Inmiddels ben ik zo'n 15 jaar actief als vrijwilliger binnen verschillende sportverenigingen maar ik blijf me graag als algemeen bestuurslid inzetten voor de nieuw te bouwen Duinwijckhal. Voornamelijk omdat ik het inmiddels tien jaar oude dossier goed ken en met de lokale politici, ambtenaren, wethouder en dergelijke een netwerk heb opgebouwd. Joost zal met zijn neus in een gedreven, jong en kundig bestuur vallen waarin ik het volste vertrouwen heb dat ze Duinwijck qua topsport, breedtesport en talentontwikkeling verder kan brengen."

Joost Moerkerk is momenteel manager van de Badminton Academy Haarlem en bestuurslid van de Vrienden van Duinwijck. Daarnaast speelde hij in het verleden bondscompetitie en dit seizoen is hij op de baan te vinden op de vrijdagavond. Joost is eerder bestuurslid geweest bij Duinwijck. Zo stond hij aan de wieg van het in eigen beheer nemen van het huidige 'Duinpannetje'. Joost is in het dagelijkse leven projectmanager, is getrouwd en heeft een dochter.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Per 1 augustus 2024 stromen Dion Hoegen, Vihaan Shah en Sterre Bang in bij de S-1 selectie op Papendal.

8 may 2024

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!