Leerzame trainingsweek voor Erik Meijs in België

Leerzame trainingsweek voor Erik Meijs in België

Na oud en nieuw gevierd te hebben met familie ben ik op 2 januari alweer afgereisd naar België voor een trainingskamp dat georganiseerd was door één van mijn trainers, Roel van Heuckelom.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het trainingskamp stond open voor iedereen, oud of jong, niveau deed er niet toe en dat vond ik erg positief. Op deze manier horen kampen ook te gaan, namelijk dat iedereen het spelletje kan doen wat hij of zij het leuks vindt ongeacht hoe goed of slecht het gaat en dan toch vooruitgang proberen te boeken op je eigen niveau.

Ik was op dit kamp uitgenodigd om de trainers te helpen, maar ook natuurlijk om zelf hard te trainen. Niet alleen Roel was namelijk aanwezig, maar ook Ron Daniëls, die feitelijk fungeerde als hoofdcoach van het kamp tijdens de trainingsessies. Omdat ook één van mijn trainingsmaatjes, Jerry Natenstedt gedurende 2 dagen aanwezig was, kwam ikzelf verder ook prima aan mijn trekken.

Elke ochtend werd er gezamenlijk ontbeten in een speciaal gebouw waar de spelers allemaal sliepen. Ikzelf sliep ergens anders, omdat ik van mezelf weet dat ik echt veel slaap nodig heb om zo'n week goed vol te houden, want vermoeiend zou het zeker worden.

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!