clubzoeker

Leerzame trainingsweek voor Erik Meijs in België

Leerzame trainingsweek voor Erik Meijs in België

Na oud en nieuw gevierd te hebben met familie ben ik op 2 januari alweer afgereisd naar België voor een trainingskamp dat georganiseerd was door één van mijn trainers, Roel van Heuckelom.

clubzoeker

Ken je BC Olympia '56 al?

Het trainingskamp stond open voor iedereen, oud of jong, niveau deed er niet toe en dat vond ik erg positief. Op deze manier horen kampen ook te gaan, namelijk dat iedereen het spelletje kan doen wat hij of zij het leuks vindt ongeacht hoe goed of slecht het gaat en dan toch vooruitgang proberen te boeken op je eigen niveau.

Ik was op dit kamp uitgenodigd om de trainers te helpen, maar ook natuurlijk om zelf hard te trainen. Niet alleen Roel was namelijk aanwezig, maar ook Ron Daniëls, die feitelijk fungeerde als hoofdcoach van het kamp tijdens de trainingsessies. Omdat ook één van mijn trainingsmaatjes, Jerry Natenstedt gedurende 2 dagen aanwezig was, kwam ikzelf verder ook prima aan mijn trekken.

Elke ochtend werd er gezamenlijk ontbeten in een speciaal gebouw waar de spelers allemaal sliepen. Ikzelf sliep ergens anders, omdat ik van mezelf weet dat ik echt veel slaap nodig heb om zo'n week goed vol te houden, want vermoeiend zou het zeker worden.

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!