SportSport

Eefje Muskens: '1e plaats damesdubbel Croatian International!'

Eefje Muskens: '1e plaats damesdubbel Croatian International!'

Vorige week speelde ik mijn eerste toernooi weer sinds 1,5 jaar en zoals je kunt lezen is dit toernooi boven verwachting goed gegaan! Samen met dubbelpartner Samantha zijn we er met de 1e plaats in het damesdubbel vandoor gegaan, echt geweldig!

clubzoeker

Ken je BC Druten al?

Afgelopen donderdag begon de dag met heel vroeg opstaan voor mij, om 4.00 namelijk. Onze vlucht ging om 8.45 vanaf Schiphol naar Munchen waarna we doorvlogen naar Zagreb.

We hadden wel iets vertraging op de vlucht van Munchen naar Zagreb door een defect aan het vliegtuig, maar we waren nog netjes rond 14.30 bij ons hotel. Daar aangekomen hebben we onze spullen op de kamer neergezet en zijn we naar de hal gelopen om de spelers die al eerder moesten spelen aan te moedigen. De hal zag er prima uit alleen het was er wel heel erg warm binnen.

's Avonds hebben we met de 5 meiden gegeten bij de chinees en eenmaal terug in ons hotel zijn we op tijd gaan slapen, want de volgende dag stond onze eerste wedstrijd op het programma. We speelden pas 's avonds om 19.30 dus in de ochtend konden we mooi nog even wat slaan in de hal voordat de wedstrijden begonnen. Aan het einde van de middag eerst nog wat warm gegeten voordat we onze eerste wedstrijd begonnen tegen 2 duitsers.

De 1e set was wel even wennen en ook stond er wat wind in de hal, maar dat maakte niet veel uit. We wonnen in 2 sets, dus zaterdagochtend speelden we de kwartfinale tegen de als 1e geplaatste Turkse meiden. Ik kende ze niet, maar de laatste tijd stonden ze wel goed te spelen dus dit zou zeker niet gemakkelijk gaan worden. Van te voren even de tactiek doorbesproken en we konden beginnnen. In de 1e set ging het wat gelijk op tot wij uiteindelijk een kleine afstand wisten te creëren en behouden waardoor we deze set net wisten te winnen met 21-19.

Lees de rest van Eefjes verslag op haar website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!