clubzoeker

EK 2012: Dicky en Judith naar volgende ronde

EK 2012: Dicky en Judith naar volgende ronde

Soms heb je pech met een loting en als je er dan op ingesteld hebt om tegen de 8e geplaatste van het EK plaatsingsschema te spelen, blijkt de speler zich teruggetrokken te hebben.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

We praten hier over de eerste ronde van Dicky Palyama tegen de Pool Przemyslaw Wacha! Dicky Palyama gaat nu als een soort geplaatste speler door en gaat zijn eerste partij spelen tegen de winnaar van het duel Vladimir Ivanov uit Rusland tegen de Fransman Mathieu Lo Ying Ping.

Ook Judith Meulendijks heeft een walkover in de eerste ronde. Haar Belgische tegenstandster Sabine Devooght heeft zich teruggetrokken. Judith moet nu aantreden tegen de eerste geplaatste Tine Baun. Het lijkt me dat de druk bij Baun ligt en niet bij Judith, dus onze Nederlandse kan vrijuit spelen en de laatste tijd heeft ze bewezen dat ze dat vrij aardig doet!

Klik hier voor het oorspronkelijk artikel op de weblog van blogger en website-owner Piet Ridder.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek naar kwartfinale in Kuala Lumpur

Tabeling en Piek naar kwartfinale in Kuala Lumpur

First seeds en nummers twee van de wereld Sapsiree Taerattanachai en Dechapol Puavaranukroh uit Thailand lieten zich verrassen…

7 juli 2022

Succesvolle openingsdag Malaysia Masters voor Nederlandse spelers

Succesvolle openingsdag Malaysia Masters voor Nederlandse spelers

Vandaag ging voor drie Nederlandse topbadmintonners de Malaysia Masters 2022 van start. Zowel singelaar Mark Caljouw als…

6 juli 2022

Drie Nederlanders spelen Malaysia Masters 2022

Drie Nederlanders spelen Malaysia Masters 2022

In de staart van de Azië-toer spelen Mark Caljouw en dubbelaars Robin Tabeling en Selena Piek nog de Malaysia Masters 2022…

4 juli 2022

Selena Piek: Not our day today unfortunately

Selena Piek: Not our day today unfortunately

We struggled with the tough conditions on court and we never really got to find our playing rhythm. Nevertheless it has been…

1 juli 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!