clubzoeker

Verlies voor Arends-Maas en Barning-Vaessen

Verlies voor Arends-Maas en Barning-Vaessen

Jacco Arends/Jelle Maas hebben op de EK van de 7e geplaatste Fuchs/Roth (Duitsland) met 21-17 21-13 verloren.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ook Samantha Barning/Ilse Vaessen hebben de kwartfinale niet bereikt. Ze verloren van de als 6e geplaatste Mariana Agathangelou/ Heather Olver uit Engeland met 14-21 9-21.

Bosch-Ridder en De Ruiter-Khodabux uitgeschakeld

Ruud Bosch en Koen Ridder (8e geplaatst) zijn er niet in geslaagd om de kwartfinale van de EK te bereiken. De spannende driesetter werd door hun tegenstanders uit Frankrijk gewonnen, Mathias Quere en Labar Ronan.

Verlies is er ook geweest voor Jorrit de Ruiter en Dave Khodabux. Zij gingen onderuit tegen de als 5e geplaatste Vladimir Ivanov en Ivan Sozonov. De Russen wonnen echter niet makkelijk: 23-21 19-21 21-16. Het was een erg spannende wedstrijd, die op hoog niveau gespeeld werd.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!