clubzoeker

Viktor Axelsen deze zomer in Duinwijckhal voor Start Up trainingskamp van Koen Ridder

Viktor Axelsen deze zomer in Duinwijckhal voor Start Up trainingskamp van Koen Ridder

Van 20 t/m 25 augustus en van 26 t/m 31 augustus is er in de Duinwijckhal in Haarlem een trainingskamp o.l.v. Koen Ridder, speler van de nationale selectie.

SportSport

Maak kennis met Senna van den Beukel!

Enkele van de trainers

  • Herman Leidelmeyer
  • Akvile Stapusaityte
  • Koen Ridder

Deze week(en) zal bestaan uit veel baan trainingen waar veel gelet zal worden op de techniek van de slagen en voetenwerk. Maar badminton bestaat natuurlijk uit meer dan alleen techniek. Dus zal het fysieke gedeelte ook goed aangepakt worden. Zodat je met voorsprong het nieuwe seizoen begint. Ook zullen we aandacht geven aan het analyseren van wedstrijden. Individuele aandacht staat bovenaan ons lijstje. Naast alle badminton gerelateerde activiteiten zal er natuurlijk ook aan ontspanning worden gedacht.

Uiteraard zijn er genoeg slaapplekken voor iedereen (je zal wel zelf een matras of luchtbed mee moeten nemen). Er kan niet goed getraind worden zonder goed te eten, daar hoef je je dan ook geen zorgen over te maken. (evt allergie of andere graag van te voren aangeven)

Viktor Axelsen en Marc Zwiebler*

Voor dit mooie trainingskamp hebben we twee internationale super spelers binnen kunnen halen. Namelijk VIKTOR AXELSEN en MARC ZWIEBLER. Deze jongens zijn respectievelijk Wereldjeugdkampioen en Europees kampioen in de single. Ze gaan een training verzorgen en ook nog zelf een wedstrijd spelen zodat je kan zien waar je naar toe moet werken. Die ervaring kan je natuurlijk niet laten liggen.

* Door het drukke programma van beide heren is het op dit moment nog niet 100% zeker, mede doordat Marc Zwiebler mee zal doen aan de Olympische spelen is het nog even afwachten. Maar mocht een van de twee onverhoopt niet kunnen zal er een waardige internationale ster voor terug komen.

Er zijn over de 2 weken maximaal 80 plekken. Mocht het zo zijn dat het vol is dan krijgt een selectie/academy/of school speler(ster) voorrang. Je kan je dus inschrijven voor 1 week of beide weken.

Inschrijving start op 10 mei. De kosten voor de hele week (6 dagen) zijn voor 400 euro. Heb je vragen stuur dan gerust een mail naar koen_ridder@hotmail.com.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!